Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem unjátok még ezeket a sok...

Nem unjátok még ezeket a sok Koronavírusos kérdéseket?

Figyelt kérdés

Most nem azért,de több kategóriában is minden harmadik kérdés csak a vírusról szól... Már lassan nem éri meg a Gyakorin se böngészgetni,mert nem elég hogy a tévé,rádió,internet stb. mind ezt nyomatja,de még itt is csak ez a téma megy.

És még sokan csodálkoznak,hogy pánik van...

2020. márc. 17. 03:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
34%
Nem, mert nyomasztó ez a háborús helyzet (főleg tavasszal), a sok korlátozás. Félünk, rettegünk adott esetben magától a fertőzéstől, de a járvány alatti/utáni munkanélküliségtől mindenképp.
2020. márc. 17. 07:57
 12/32 anonim ***** válasza:
24%
Az meg van, hogy te is erről írtál ki egy kérdést? :)
2020. márc. 17. 08:25
 13/32 anonim ***** válasza:
68%
Nem, ugyanis a környezetemben van kb. 30karanténos,csak erről éppen nem szólnak a hírek,mert mindig ránézek a városomra,tehát sokkal több emberről van szó,mint amit írnak.A pánik miatt nem is fogják megírni az igazat,mint ahogy más állam bejelentette,h megszűnt.Nem szűnt meg semmi,ez valós dolog,csak éppen itthon úgy érezzük minket nem fenyeget.Nem a fővárosban élek,és vhogy ide is eljutott.Nem rettegek,meg nem pánikolok,semmi értelme,de nem megyek emberek közé munkán kívül,ha nem élelmiszerről van szó.És ezt nem árt mindenkinek betartani a saját védelme érdekében.Vannak videók olaszoktól a neten,akik bánják hogy pont aznap szombaton elment bulizni,vagy étterembe,stb.,ha kihagyja,lehet most nem lenne beteg.
2020. márc. 17. 09:20
 14/32 anonim ***** válasza:
34%

Úgyszint. Nekem Pesten már tucatjával vannak érintettek...

Kezdve az iráni kontaktoktól egy rakás másik emberig, akiket elvitt a járványügy, vagy házi karanténba rakta.

2020. márc. 17. 15:40
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

#13 Melyik város?

Mellesleg kérdező. Ha te unod, miértis vagy itt és jérdezel róla?

2020. márc. 17. 16:36
 16/32 anonim ***** válasza:
22%

Bp-n van rengeteg eset.

Rég le kellett volna zárni az egészet.

Pár napja még simán húzogatták a bőröndöt a külföldiek. Kisboltban meg egyetem környékén még mindig 50-80% külföldi volt, magyar szót néha kevesebbet hallottam V. Kerületben.

Nem értem mit is várunk...

2020. márc. 17. 16:39
 17/32 anonim ***** válasza:
25%

Az utcánkban az étterem és borozó mellett egy 16 fős nagyhangú spanyol full részeg fiatal csoport dohányzott pl este múlthéten.

😃

2020. márc. 17. 16:41
 18/32 anonim ***** válasza:
21%
A válaszadók se nagyon unhatják, ha rákattintanak egy újabb koronavírusos kérdésre, és válaszolnak is rá.
2020. márc. 17. 16:59
 19/32 anonim ***** válasza:
28%
Nem hogy te is örülnél az ilyen koronavírusos kérdéseknek mert már olyan lapos volt itt lenni az utóbbi időben a sok kutyás, macskás és gyerekes kérdésektől. A politikai Orbános Gyúrcsányost szerettem de sokakat letiltottak onnan.
2020. márc. 17. 17:00
 20/32 anonim válasza:
18%
dehogynem de látod sok bolond csak azér is megkérdezi
2020. márc. 17. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!