Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak megőrülve az...

Miért vannak megőrülve az emberek?

Figyelt kérdés

Egy fél kg sertéscombot akartam venni a Lidlben, vagy az aldiban, de úgy tűnt nem mentem elég korán (9 órakor 😒), mert szó szerint mind a 2 üzletben minden hús ki volt fosztva.

Ne értsétek félre, tisztában vagyok azzal, hogy ez a járvány mennyire komoly, egyetértek az iskolák bezárásával, nem hisztizik azért, hogy nem tudok menni moziba, nem látogatom az idős szüleimet, de azért az nonszensz, hogy nem tudok 1 napra se főzni, mert nincs lehetőségem 6 évre előre betárazni húsból...

Az emberek 90%a a boltban idősek voltak, akik úgy néz ki jobban félnek a karantén miatti éhenhalástól, mint a járványtól.

Biztos vagyok benne, hogy meg lesz oldva azoknak az ellátása is, akik nem táraztak be 10 évre elegendő zacskós levessel, ha máshogy nem, akkor védőöltözetben fognak a nagy áruházak házhoz szállítani.

Komolyan a gyorséttermek, online piac, online vásárlás idejében attól félnek az emberek, hogy ha nem tudnak elmenni boltba, éhen halnak? Mi a francra készültök, zombi apokalipszisre?

2020. márc. 14. 19:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
62%

ha bemegy egy kamionos Olaszországba és kijön, 2 hét karantén.

Ha ezt a cége bevállalja, csak hogy árut vigyen oda, akkor oké.

Ha van még elég saját gyártású dolog, akkor is oké.

2020. márc. 14. 20:21
 12/39 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, nagyon jól tudod, hogy milyen most a helyzet.

Miért nem keltél fel korán? Ha nyitásra a boltban lettél volna, akkor kaptál volna húst is.

Nem sírni kell, hanem korán felkelni!

2020. márc. 14. 20:31
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, az egyik idős hölgynek a kosarában 40!!! Doboz hypo.."

Nem ugyanazt a nőt láttuk véletlenül? Mit csinalnak annyi hypoval????

2020. márc. 14. 20:40
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Valaki szo szerint tömény hypoval mossa fel a laminált padlót 😀😀amit csak nedvesség lehetne max àrt neki a nedvesség

Nem kitaláció maga mondta...

Nem baj majd tönkremegy az új padló tobbe kerül majd

2020. márc. 14. 20:50
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Telom atjavitotta

Nedvessel lehetne csak ,nem tömény hypot önteni rá.

2020. márc. 14. 20:51
 16/39 A kérdező kommentje:
12es normális vagy? Talán van 2 gyerekem, akinek a felügyeletét nem tudom reggel 7kor másra bízni, míg én elmegyek boltba?
2020. márc. 14. 20:52
 17/39 A kérdező kommentje:
Jó, de 40 doboz hypo konkrétan 10 évre elég, akkor is ha töményen azzal mossa fel 😂😂😂😂
2020. márc. 14. 20:54
 18/39 anonim ***** válasza:
10%

Talán a két gyerek 1-2 éves? És ha idősebbek, akkor nem lehet nekik megmondani, hogy anyuci lemegyek 7-re a boltba, fél óra múlva jön.

Vagy akkor vidd le magaddal a gyerekeket. Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldásokat.

2020. márc. 14. 21:07
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon elszabadultak a dolgok a boltba sorban állva idos házaspár a mami ott tanakodik elég lesz e 10kg liszt

A papi mondta neki erre de olyan jól jött ki a hangsúlya :

Margó dehát 5 éve nem sütöttél egy süteményt 😀

Szegény johogy nem kapott egy nyakast xd

A nevetést alig birtma visszafogni ....veszi mert kell ha más is vesz

2020. márc. 14. 21:09
 20/39 anonim ***** válasza:
36%

Pont tegnap mesélte egy kollégám, hogy a szomszédja betárazott 40 kiló lisztet és ez a beszélgetés jatszódott le köztük:

-Mit tetszik csinálni abból a sok lisztből?

-Kenyeret

-Jé! Tud kenyeret sütni?

-Nem

-Akkor minek a liszt?

-Hát a többiek is vettek, úgyhogy én is.

9#

Én a dögkútról hozott húst elöbb enném meg, mint a coopban vasároltat. Anyám dolgozott egy olyan trágyadombon, mesélt egy-két dolgot a hentespultban zajló dolgokról.

2020. márc. 14. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!