Miért vannak megőrülve az emberek?
Egy fél kg sertéscombot akartam venni a Lidlben, vagy az aldiban, de úgy tűnt nem mentem elég korán (9 órakor 😒), mert szó szerint mind a 2 üzletben minden hús ki volt fosztva.
Ne értsétek félre, tisztában vagyok azzal, hogy ez a járvány mennyire komoly, egyetértek az iskolák bezárásával, nem hisztizik azért, hogy nem tudok menni moziba, nem látogatom az idős szüleimet, de azért az nonszensz, hogy nem tudok 1 napra se főzni, mert nincs lehetőségem 6 évre előre betárazni húsból...
Az emberek 90%a a boltban idősek voltak, akik úgy néz ki jobban félnek a karantén miatti éhenhalástól, mint a járványtól.
Biztos vagyok benne, hogy meg lesz oldva azoknak az ellátása is, akik nem táraztak be 10 évre elegendő zacskós levessel, ha máshogy nem, akkor védőöltözetben fognak a nagy áruházak házhoz szállítani.
Komolyan a gyorséttermek, online piac, online vásárlás idejében attól félnek az emberek, hogy ha nem tudnak elmenni boltba, éhen halnak? Mi a francra készültök, zombi apokalipszisre?
ha bemegy egy kamionos Olaszországba és kijön, 2 hét karantén.
Ha ezt a cége bevállalja, csak hogy árut vigyen oda, akkor oké.
Ha van még elég saját gyártású dolog, akkor is oké.
Kérdező, nagyon jól tudod, hogy milyen most a helyzet.
Miért nem keltél fel korán? Ha nyitásra a boltban lettél volna, akkor kaptál volna húst is.
Nem sírni kell, hanem korán felkelni!
Na igen, az egyik idős hölgynek a kosarában 40!!! Doboz hypo.."
Nem ugyanazt a nőt láttuk véletlenül? Mit csinalnak annyi hypoval????
Valaki szo szerint tömény hypoval mossa fel a laminált padlót 😀😀amit csak nedvesség lehetne max àrt neki a nedvesség
Nem kitaláció maga mondta...
Nem baj majd tönkremegy az új padló tobbe kerül majd
Telom atjavitotta
Nedvessel lehetne csak ,nem tömény hypot önteni rá.
Talán a két gyerek 1-2 éves? És ha idősebbek, akkor nem lehet nekik megmondani, hogy anyuci lemegyek 7-re a boltba, fél óra múlva jön.
Vagy akkor vidd le magaddal a gyerekeket. Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldásokat.
Sajnos nagyon elszabadultak a dolgok a boltba sorban állva idos házaspár a mami ott tanakodik elég lesz e 10kg liszt
A papi mondta neki erre de olyan jól jött ki a hangsúlya :
Margó dehát 5 éve nem sütöttél egy süteményt 😀
Szegény johogy nem kapott egy nyakast xd
A nevetést alig birtma visszafogni ....veszi mert kell ha más is vesz
Pont tegnap mesélte egy kollégám, hogy a szomszédja betárazott 40 kiló lisztet és ez a beszélgetés jatszódott le köztük:
-Mit tetszik csinálni abból a sok lisztből?
-Kenyeret
-Jé! Tud kenyeret sütni?
-Nem
-Akkor minek a liszt?
-Hát a többiek is vettek, úgyhogy én is.
9#
Én a dögkútról hozott húst elöbb enném meg, mint a coopban vasároltat. Anyám dolgozott egy olyan trágyadombon, mesélt egy-két dolgot a hentespultban zajló dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!