Kiknek áll érdekében eltitkolni azt a tényt, hogy nagy mennyiségű vitaminnal védetté tesszük a testünket a vírusokkal szemben?
Úgy mondod, mitha folyamat termékismertetőt nyomattam volna... Nem!!
Itt az egészségről van szó, és az információk szándékos elferdítéséről, életbevágó adatok elhallgatásáról.
Kellő vitamin mennyisége nélkül meghal az ember. Ez elég életbevágó, nem?
Lófszt hal meg. Elég kevesen szedik a vitaminkészítményeket, mégis emelkedik folyamatosan a várható élettartam a világ döntő hányadában.
A leginkább azokon a helyeken, ahol természetes forrásból szerzik be ezeket a vitaminokat (sok zöldség és gyümölcs, napsütés).
Ennyi a recept. A mesterséges vitaminkészítmények káros hatásairól pedig szintén készültek már tanulmányok.
Pont ez az, hogy szintentartják a betegségeket, teljes gyógyulást viszont nem hoznak.
A vitaminok hoznának, de erről nem szól a fáma, és egyáltalán az egészségről, meg a boldog harmónikus életről, pedig a lehetőség adott, az ismereteink nagyon hiányosak hozzá.
A gyógyszergyárnak elemi érdeke, hogy mindig elég beteg ember legyen, aki gyógyszertud szed
Az egészségre vonatkozó információkról igyekeznek elvonni a figyelmet
Vitaminhiányba belehal az ember.
Például jó sok hosszú úton lévő hajósnak annyira kimerült C-Vitaminból a szervezete, hogy belehaltak a skorbutba. Pedig nem voltak betegek, egyszerűen létfontosságú anyag hiányába haltak bele.
Ok, hogy manapság ritkán halnak meg vitaminhiány miatt, viszont rengetegen szenvednek vitaminhiányból fakadó, betegségnek tűnő állapottól, amit gyógyszerrel akarnak helyrehozni, pedig a test vitaminért kiált.
A gyógyszergyáraknak csak alibi vitaminkészítményeik vannak, semmire se elég mennyiségekkel.
A gyógyszergyárak tudják, hogy ha széles körben elterjedne a vitaminok megfelelő használata, akkor lehúzhatnák a rolót, mivel az emberek elkezdenének egészségessé, szabaddá válni, és az nagyon nem cél.
Azt tudtátok, hogy az emberen, az ember szabású majmokon, egy denevérfajtán, a tengerimalacon, összesen egy tucat élőlényen kívül, az összes élőlény magának termeli a C-vitamint? Tudjátok mennyit termelnek?
Egy 70 kg-os ember testsúlyára átszámítva 2-4 grammot naponta!!
A tengerimalacnak, ami átlagosan egy kg súlyú, napi 30 gramm C-vitamint ajánlanak, a gyümölcsök és zöldségek mellett.
Akkor hogy lenne nekünk elég 60 mg C-vitamin naponta???
Érzitek azt, amit én?
Azt elírtam, hogy mennyi C-vitamint ajánlanak a tengerimalacnak, aki szintúgy nem tudja saját magának megtermelni, mint az ember.
30 mg-ot az egy kilójára minden nap.
Akkor nekünk is kellene legalább 30 mg kilónként, vagyis egy 70 kilós embernek minimum 2100 mg.
És ez csak a minimum és csak a C-vitamin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!