Kiknek áll érdekében eltitkolni azt a tényt, hogy nagy mennyiségű vitaminnal védetté tesszük a testünket a vírusokkal szemben?
Figyelt kérdés
Legyen az korona, H1N1, vagy valami más. Hiszen a vírus nem is élőlény...2020. márc. 10. 07:53
11/63 A kérdező kommentje:
Aki kételkedik, annak a Nobel-díjas professzorunkat ajánlom figyelmébe, Szentgyörgyi Albertet
2020. márc. 10. 08:26
12/63 anonim válasza:
Azért te is jobban figyelhettél volna bioszon...
13/63 A kérdező kommentje:
Ha Szent-Györgyi Albert nevének helyesírására gondolsz, igazad van
2020. márc. 10. 08:39
14/63 A kérdező kommentje:
De a kérdés inkább az, ha tudjuk, hogy nagy mennyiségű vitaminnal védettséget szervünk, akkor miért kézfertőtlenítőt, szájmaszkot, lisztet és cukrot vásárolunk fel és nem vitaminokat?
2020. márc. 10. 08:42
15/63 anonim válasza:
Ja, az a sok hülye kézfertőtlenítés... Semmelweis is mekkora hülye volt, hogy ezt javasolta orvosoknak. Bolondok házában is végezte. Kérdező, de te megmondtad a tutit. Köszi.
16/63 anonim válasza:
A tudományos fokozataidat és a területen elért eredményeidet ha lennél szíves felsorolni...
17/63 A kérdező kommentje:
A tutit más mondta meg, én csak lelkes híve neki :)
Ez a kérdés csak azért jött létre, mert egy csomó pánikolós kérdést lehet itt olvasni, mivel a tévében csak riogatnak. Azt egyszer sem hallottam érdekes módon, hogy nagy dózisú vitaminnal biztonságban van az ember
2020. márc. 10. 09:05
18/63 hollófernyiges válasza:
19/63 anonim válasza:
Saját magamon tapasztalom, mennyit ér a vitaminszedés - semmit.
Én szedem, C, D, multivitaminok, vas, magnézium meg mi fenék, általában 1000-2000 NE nagyságrendben, de szedtem már 3000 NE D vitamint is. Ugyanúgy elkapok mindent, tök beteges vagyok.
Párom azt se tudja mi az a vitaminkészítmény, nem szed és nem is szedett soha életében és alig beteg, 5 évben ha egyszer max kétszer... azon is pikkpakk túl van.
Én meg szenvedek hetekig, egyikből ki másikba be. Ennyit tudnak a vitaminok.
20/63 A kérdező kommentje:
Szent-Györgyit is olvasd el, aztán beszélgetünk a túladagolás okozta halálról
2020. márc. 10. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!