Hogyan birkóztok meg vele, ha sokkal fiatalabbnak néznek a korotoknál?
30 vagyok, de általában minimum egy tízessel fiatalabbnak néznek a babaarcom miatt, de többször kérték már el a személyimet is... Általában nem szokott zavarni, egészen addig, míg bele nem kerülök a szokásos tegeződés-magázódás katyvaszba: mindenki letegez, teljesen mindegy, hogyan köszönök. A fiatalok azon akadnak ki, ha folytatom a magázódást, a középkorúak azon, ha visszategezem őket. Volt, hogy nagyon fiatal orvosi asszisztens addig tegezett, míg be nem diktáltam a születési időmet, utána rájött, hogy nem viccből magázódom és visszaváltott ő is. Bankár ugyanígy. Tegnap hivatalosan öltözködtem, teljes smink, vörös rúzs, minden, de még így is képes vagyok kamasznak kinézni... :D A pékségben annyira összekavartam az eladót, hogy észre sem vette, de folyamatosan váltogatott tegezés meg magázás között. Ez őrület. Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de alapból elég bizonytalanul mozgok emberek között és ez még rátesz egy lapáttal, úgy érzem, senki nem vesz komolyan.
Szerintetek ilyenkor mi a legjobb megoldás? Aki ilyen helyzetben van, az hogyan szokta lereagálni a dolgot?
Hát... ha valaki engem magázva szólít meg, és én visszategezem mert "lol", az nálam taknyosnak járó bánásmód.
Szóval még mindig kíváncsi vagyok, hogy ez miért jó.
Üdvözölhetsz a klubban.
Régen borzasztóan zavart, még ma is valamennyire. Általában meglepődnek az emberek, amikor kiderül a korom. Nálam is sokszor volt olyan, hogy nyelt egyet az illető, és visszaváltott magázásba.
A fellépés sokat számít egyébként. Ha alapból bizonytalanul mozogsz, akkor csak megerősíted mások percepcióját arról, hogy egy fiatal huszonéveske vagy, aki még azt sem tudja, mi merre.
engem is fiatalabbnak néznek sokszor (18-20 körül) pedig lassan 30 leszek.
ebben az a gáz, amikor az ilyen 21-22 éves csávók akarnak közeledni, mert ugye fingjuk nincs h jóval idősebb vagyok náluk, még azt hiszik h ők nálam idősebbek,. tapasztaltabbak, stb.
es sokszor jártam úgy h ki kellett abranditanom a srácot h mennyi is vagyok. itt szoktak elcsuszni ezek a dolgok, mert mikor elmondom a valós életkorom, már egyből nem vagyok érdekes
...es ez fura, mert ha tényleg nem tűnök annyinak miért a hülye életkort nézik??
25-ös, mert addigra egy széthasznált lefingott nő vagy, meg ha arcra fiatalnak is latszol, mashol valszeg nem vagy olyan feszes stb, plusz tobbet kepzelsz magadrol mint kellene "a hulye eletkorod miatt", lehet egy 20on eves tapasztaltabb nalad, nem kortol fugg. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!