Hogyan birkóztok meg vele, ha sokkal fiatalabbnak néznek a korotoknál?
30 vagyok, de általában minimum egy tízessel fiatalabbnak néznek a babaarcom miatt, de többször kérték már el a személyimet is... Általában nem szokott zavarni, egészen addig, míg bele nem kerülök a szokásos tegeződés-magázódás katyvaszba: mindenki letegez, teljesen mindegy, hogyan köszönök. A fiatalok azon akadnak ki, ha folytatom a magázódást, a középkorúak azon, ha visszategezem őket. Volt, hogy nagyon fiatal orvosi asszisztens addig tegezett, míg be nem diktáltam a születési időmet, utána rájött, hogy nem viccből magázódom és visszaváltott ő is. Bankár ugyanígy. Tegnap hivatalosan öltözködtem, teljes smink, vörös rúzs, minden, de még így is képes vagyok kamasznak kinézni... :D A pékségben annyira összekavartam az eladót, hogy észre sem vette, de folyamatosan váltogatott tegezés meg magázás között. Ez őrület. Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de alapból elég bizonytalanul mozgok emberek között és ez még rátesz egy lapáttal, úgy érzem, senki nem vesz komolyan.
Szerintetek ilyenkor mi a legjobb megoldás? Aki ilyen helyzetben van, az hogyan szokta lereagálni a dolgot?
Nem tudom kit miért zavar.
Én azon vagyok fiatalos is maradjak.
27 vagyok 18-20fele tájolnak.
"Biztos titkárnő leszel"
"Ügyvédnek tanulsz?"
Meg hasonlókat mondanak.
Mindig kiélvezem és nevetek a helyzeteken.
Jól érzem magam így s remélem idősebb koromban is tudom tartani az ápoltságot, fiatalosabb megjelenést, edzést...stb
Vicces amikor a tizenéves oda jön és udvarolgat, majd elkezdem cinkelni utazz előre még 10évet fiacskám.
Vagy pl amikor biciklivel elmentem egy csapat mellett, fütyülgetnek, egyik kiabálja kérné a számomat.
Behúztam a féket előttük és nevetve fordulok meg és kezdtem a csipkelődést.
Nah az idős pedofilok... Vannak dögivel.
Szoktam szivatni azokat is, a beszélgetés végén meg előveszem a diktafont mutatva
"Mehetünk a rendőrségre, bácsi?"
Vállalkozásom van, vicces amikor oda jön hozzám az ember, hol tudok egyeztetni a főnökkel, tulajjal?
"Itt helyben, miben segíthetek?"
A reakciók szoktak viccesek lenni.
A volt meló helyemen amikor új voltam, bemutattak, dolgozgattam a kis csapattal, majd ment a pletyi, hogy vettek fel vezetőt "is" .
Nagyot néztek amikor kiderült én vagyok.
Diáknak néztek 😅
Hogyan reagálok olyanra ami valahol bók?
Nevetek s jól érzem magam a bőrömben.
A korombeli volt suli/oszt.társak...
Nos vissza vissza tekintenek az arcok neten és lesokkol:
Igénytelenek
+10-30évet mondana rájuk bárki
Hanyag alkat
Csúnya bőr
Kb semmi sikert nem értek el
Ordít az arcukról a megsavanyodás.
😶☹️
A 62 emberből velem együtt 3-an tartjuk jól magunkat kivül-belül.
Ez szörnyű!
Ezért ne parázz ezen a "fiatalos" dolgon.
Mai napig személyit is elkérik tőlem
Mosolyogva nézek mindig az illetőre, majd nem győz bocsánatot kérni.
Nevess és élvezd.
Akkor mit mondjak én 46 évesen, kinézek vagy 25-nek faszi létemre.
Ma penny marketben az eladó kis szőke csajszi:
"Szia, penny kártyád van? nincs. Adhatok? nem kell köszi. Miért? Gyűjtöd még 50 évig, és gazdag leszel, hihihi."
Mondtam volna, hogy akkor leszek 96 éves, hanyatt dobja magát.
Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem, legtöbbetek nem fog megérteni :)
Engem pont nem érdekel mások véleménye, nem kérek külső megerősítést sem a kinézetemről, sem a fiatalosságomról, sőt, nem vagyok jópofizós alkat, annyit várok egy pénztárostól vagy ügyintézőtől, hogy végezze el a munkáját és hagyjon békén. Nem izgat, hogy mennyinek néz, az már inkább, hogy felülbírálja, milyen megszólítási formát óhajtok a rövid találkozásukkor alkalmazni. Na ez probléma. És taplóság. Nevezzetek karót nyeltnek, de nem fogja feldobni a napomat, hogy jajj, valaki megint fiatalabbnak nézett a koromnál és ennélfogva nem tisztelt meg annyival, hogy normálisan, degradálás nélkül viszonozza a köszönésem :D Ne nézzen semminek. Ne bírálgasson. Viszonozza a gesztusom. Ennyi. Most már kezdem kapisgálni, hogy egyszerűen annyi a gond, hogy a jólneveltség valahol kiveszett a társadalomból, innentől nem veszem magamra a dolgot.
"Nevezzetek karót nyeltnek,"
Karót nyelt vagy. :-D
Még mindig sokan szeretik vagy szeretnék, ha úgy kezelik őket, mint valami taknyos debil gyereket. :D
Kifejtenétek, hogy miért kellene ennek örülni?
az sehol nincs irva hogy ugy kezelnėk a kėrdezőt, mint valami taknyos debil gyereket..
csak szimplán nem magázzák ahogyan azt elvárná..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!