Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan birkóztok meg vele, ha...

Hogyan birkóztok meg vele, ha sokkal fiatalabbnak néznek a korotoknál?

Figyelt kérdés

30 vagyok, de általában minimum egy tízessel fiatalabbnak néznek a babaarcom miatt, de többször kérték már el a személyimet is... Általában nem szokott zavarni, egészen addig, míg bele nem kerülök a szokásos tegeződés-magázódás katyvaszba: mindenki letegez, teljesen mindegy, hogyan köszönök. A fiatalok azon akadnak ki, ha folytatom a magázódást, a középkorúak azon, ha visszategezem őket. Volt, hogy nagyon fiatal orvosi asszisztens addig tegezett, míg be nem diktáltam a születési időmet, utána rájött, hogy nem viccből magázódom és visszaváltott ő is. Bankár ugyanígy. Tegnap hivatalosan öltözködtem, teljes smink, vörös rúzs, minden, de még így is képes vagyok kamasznak kinézni... :D A pékségben annyira összekavartam az eladót, hogy észre sem vette, de folyamatosan váltogatott tegezés meg magázás között. Ez őrület. Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de alapból elég bizonytalanul mozgok emberek között és ez még rátesz egy lapáttal, úgy érzem, senki nem vesz komolyan.

Szerintetek ilyenkor mi a legjobb megoldás? Aki ilyen helyzetben van, az hogyan szokta lereagálni a dolgot?

2020. febr. 4. 09:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom kit miért zavar.

Én azon vagyok fiatalos is maradjak.

27 vagyok 18-20fele tájolnak.

"Biztos titkárnő leszel"

"Ügyvédnek tanulsz?"

Meg hasonlókat mondanak.

Mindig kiélvezem és nevetek a helyzeteken.

Jól érzem magam így s remélem idősebb koromban is tudom tartani az ápoltságot, fiatalosabb megjelenést, edzést...stb

Vicces amikor a tizenéves oda jön és udvarolgat, majd elkezdem cinkelni utazz előre még 10évet fiacskám.

Vagy pl amikor biciklivel elmentem egy csapat mellett, fütyülgetnek, egyik kiabálja kérné a számomat.

Behúztam a féket előttük és nevetve fordulok meg és kezdtem a csipkelődést.

Nah az idős pedofilok... Vannak dögivel.

Szoktam szivatni azokat is, a beszélgetés végén meg előveszem a diktafont mutatva

"Mehetünk a rendőrségre, bácsi?"

Vállalkozásom van, vicces amikor oda jön hozzám az ember, hol tudok egyeztetni a főnökkel, tulajjal?

"Itt helyben, miben segíthetek?"

A reakciók szoktak viccesek lenni.

A volt meló helyemen amikor új voltam, bemutattak, dolgozgattam a kis csapattal, majd ment a pletyi, hogy vettek fel vezetőt "is" .

Nagyot néztek amikor kiderült én vagyok.

Diáknak néztek 😅

Hogyan reagálok olyanra ami valahol bók?

Nevetek s jól érzem magam a bőrömben.

A korombeli volt suli/oszt.társak...

Nos vissza vissza tekintenek az arcok neten és lesokkol:

Igénytelenek

+10-30évet mondana rájuk bárki

Hanyag alkat

Csúnya bőr

Kb semmi sikert nem értek el

Ordít az arcukról a megsavanyodás.

😶☹️

A 62 emberből velem együtt 3-an tartjuk jól magunkat kivül-belül.

Ez szörnyű!

Ezért ne parázz ezen a "fiatalos" dolgon.

Mai napig személyit is elkérik tőlem

Mosolyogva nézek mindig az illetőre, majd nem győz bocsánatot kérni.

Nevess és élvezd.

2020. febr. 4. 11:17
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit mondjak én 46 évesen, kinézek vagy 25-nek faszi létemre.

Ma penny marketben az eladó kis szőke csajszi:

"Szia, penny kártyád van? nincs. Adhatok? nem kell köszi. Miért? Gyűjtöd még 50 évig, és gazdag leszel, hihihi."

Mondtam volna, hogy akkor leszek 96 éves, hanyatt dobja magát.

2020. febr. 4. 11:36
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem, legtöbbetek nem fog megérteni :)

Engem pont nem érdekel mások véleménye, nem kérek külső megerősítést sem a kinézetemről, sem a fiatalosságomról, sőt, nem vagyok jópofizós alkat, annyit várok egy pénztárostól vagy ügyintézőtől, hogy végezze el a munkáját és hagyjon békén. Nem izgat, hogy mennyinek néz, az már inkább, hogy felülbírálja, milyen megszólítási formát óhajtok a rövid találkozásukkor alkalmazni. Na ez probléma. És taplóság. Nevezzetek karót nyeltnek, de nem fogja feldobni a napomat, hogy jajj, valaki megint fiatalabbnak nézett a koromnál és ennélfogva nem tisztelt meg annyival, hogy normálisan, degradálás nélkül viszonozza a köszönésem :D Ne nézzen semminek. Ne bírálgasson. Viszonozza a gesztusom. Ennyi. Most már kezdem kapisgálni, hogy egyszerűen annyi a gond, hogy a jólneveltség valahol kiveszett a társadalomból, innentől nem veszem magamra a dolgot.

2020. febr. 4. 11:43
 14/27 anonim ***** válasza:
74%
Csak egyszerűen önbizalom hianyos vagy, mert fiatalabbnak néznek és folyton ezt vetíted ki minden szituációra. Szósincs kiveszett illedelemrol a társadalomban.
2020. febr. 4. 12:09
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
35 vagyok, jóval fiatalabbnak szoktak nézni, aki letegez, azt visszategezem, aki megsértődik, annak megmondom az életkoromat, nem csinálok belőle problémát, te se tedd, bár a stressz jó eséllyel öregít... :-D
2020. febr. 4. 12:37
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

"Nevezzetek karót nyeltnek,"

Karót nyelt vagy. :-D

2020. febr. 4. 12:48
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
azert sokkal nehezebb lenne azzal megbirkozni ha 30 ėvesen 45nek néznėnek..
2020. febr. 5. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig sokan szeretik vagy szeretnék, ha úgy kezelik őket, mint valami taknyos debil gyereket. :D

Kifejtenétek, hogy miért kellene ennek örülni?

2020. febr. 5. 12:20
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
az sehol nincs irva
2020. febr. 5. 12:23
 20/27 anonim ***** válasza:
93%

az sehol nincs irva hogy ugy kezelnėk a kėrdezőt, mint valami taknyos debil gyereket..

csak szimplán nem magázzák ahogyan azt elvárná..

2020. febr. 5. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!