Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem mondhatom el senkinek,...

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Mi a te sztorid?

Figyelt kérdés
Olyanok történeteire lennék kíváncsi, akik olyan titkot őriznek, amit nem oszthatnak meg senkivel a környezetükben. Mi az dolog, ami ha kiderülne, felbolydulna az egész életed?

2020. jan. 31. 21:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátom, akivel sokat lelkiztünk és egyszer azt mondta, hogy menjek át hozzá beszélgetni, viszont figyelmeztetett hogy nagyon elhanyagolt lakásuk van, mert az anyukája depressziós és nem szeret takarítani.

Átmentem, és nagyon sokkolt a látvány. A konyhában kukacok hemzsegtek, a wc nem működött (a kádba pisiltek és kakáltak), a szoba tele volt rommal és koszos volt a padló, valamint szörnyű bűz terjengett.

Tudom nem nagy story, de valamiért engem ez annyira sokkolt és annyira szörnyű élmény volt, persze senkinek nem mondhattam el, mert nem akartam leégetni a barátomat. :( Többet nem mentem oda.

2020. ápr. 10. 00:59
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
#30 A rendőrök bele látnak a fejedbe. (gondolatolvasás.)Nem kell kimondanod. Úgy hogy mindjárt ott lesznek csak várj egy kicsit. Türelem rózsát terem.
2020. ápr. 10. 07:40
 33/34 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagyok de az egesz csaladom,kornyezetem olyan,hogy ezt nem vallalhatom fel. Valszeg lesz egy ferfi parom aki igazabol olyan not erdemelne aki tenyleg kivanja ot minden porcikajaval
2020. ápr. 10. 08:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Miután megismertem es oszzejottem a mostani szerelmemmel rá 2hetre lefeküdtem egy ismerősömmel.mèg akkor nem ereztem iránta semmit de nagyom megbántam nem tud rola senki.
2020. aug. 25. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!