Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Mi a te sztorid?
Viszonyom volt a legjobb barátom anyjával, akit egyébként én is jól ismertem már gyerekkorom óta.
Irtó jókat szexeltünk.
Máig nem tud róla senki.
Egyik részről titok, másik részről meg tudnak róla:
örültem az önző, egosita, negatív energiavámpír mamám halálának. Nagymamám tönkre tette anya életét, még a halálához is hozzájárult tetemesen.
Szóval arról a részről senki nem tudja, hogy mi örültünk mamám halálának, apai részről pedig mindenki tudja.
Sőt, ha az emberek tudnának a gondolatokban olvasni, akkor engem a temetésen rég kiátkoztak volna, mert míg a pap csodaszép dolgokat mondott mamáról, magasztalta, (ami egyébként csupa hazugság, mi, akik a közvetlen környezetében éltünk, ezt tudjuk), addig én gondolataim pont az ellenkezőjét sugallták.
A pap szerint a családja felé odaadó volt. Na persze, csak éppen a haldokló lányának a kívánságát nem tartotta tiszteletben...stb. és ez csak az egyik példa a sok közül.
Tudom, csúnya örülni egy ember halálának, de ő végre megérdemelte, és remélem, hogy a pokol legmélyebb bugyrában ég.
Hetente 2x alkoholt fogyasztok egyedül. A párom nem tud róla. Mindig meg tudom oldani. Ilyenkor kiütöm magam. Volt már, hogy úgy mentem dolgozni, hogy 1-2 órát aludtam egy ilyen után.
Senki nem sejti a környezetemben.
Mondhatnám, hogy ezért vagy ezért, de ez csak kifogás.
Kicsi koromtól imádom a harisnyákat és felizgat ha lánynak öltözöm. Így le is fotózom magam. 13 éves koromtól a nővérem ruháit vettem fel titokban, most már vannak sajátjaim is. Lehet hogy transznemű vagyok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!