Precíz, művészlélek, alkotó, nyugodt vagyok, segítőkész, jó emberismerő, homokóra alkatom, az IQ teszten meglepődtem: max pontszámos volt (mensa.hu), együttérző vagyok (olykor még képes vagyok együtt sírni is), megbízható, titoktartó, hűséges, van női tartásom, elegáns egyszerű de látványos (természetes combközépig érő hajam, egészséges ápolt eredeti 6-8mm-es körmök),
erős immunrendszer, a házamban a bútoroktól kezdve a dísztárgyak zöméig mindet magam csináltam.
+Vállalkozás.
+Anno teljesen negatív voltam, egy negatív ember, volt egy kritikus időszak, amikor elhatároztam: többet érek, megváltozom.
Sikerült. Az önmagunkon változtatás a legnehezebb dolog, ha az megy, akkor minden más is.
Foglalkozom: grafikával (kézi és digitális), 3d modellezés és nyomtatás, festés, szobrászat, szabok-varrok, tetoválok, barkácsolok , fotózok, szerelek (pl egyedi lámpák).
Szeretek zongorázni, megnyugtat és ellazít, kikapcsol.
+ Biciklizni, túrázni, utazni (főleg vízpart, havas hegyek)
Sokan mondják szép lelkem van.
Nemcsak az embereket figyelem (tanulmányozom s elmélkedem), de a természetben is sok dolgot észre veszek, ami mellett manapság a legtöbben csak elmennek.
Kilógtam mindig is a korombeliektől, de rájöttem, hogy az emberek zöméből is.
S ezt nem bánom, ráébredtem idővel, hogy jobb is.
INTP-A a személyiség típusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!