Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is beszéltek magatokban?

Ti is beszéltek magatokban?

Figyelt kérdés
Nem igen tudtam hová ki írni ezt a kérdésemet szóval itt teszem fel.Ti is gyakran beszéltek magatokban?😂 Én eléggé,de nem most kezdődött még kiskorban,de most van az,hogyha észre veszem nagam,én énzem azt,hogy ez nagyon kellemetlen,de nem tudok mit csinálni,mert nem sokkal később miánts egyedül vagyok,elkezdem,és nem tudok róla leszokni.

#Beszéltek #magatokban
2019. aug. 23. 18:03
 1/9 anonim válasza:
0%
Ha csak egyedül vagy akkor beszélsz magadban ? Elég idegesítő tud lenni. Próbálj meg le szokni róla. Munkatársam is magába szokott beszélni és hát nem 100 az biztos.
2019. aug. 23. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

Én is beszelek magamban, lehet munkakorbol adodoan mivel egyedül vagyok egy boltban. De van hogy sokat segít...

Mármint nem magamhoz beszelek hanem bent a fejemben.

2019. aug. 23. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Szoktam. De nem hosszasan magyarázok magamnak mint egy bolond, hanem félhangosan megjegyzéseket teszek ha valami eszembe jut, vagy éppen káromkodok.
2019. aug. 23. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Én nem szoktam. Néha, nagyon ritkán van, hogy véletlen kimondok valamit hangosan, amit nem akartam, de egyébként nem szoktam. Mármint nyilván gondolkodok, és így magamban szoktam beszélni, de nem mondom ki hangosan. :D
2019. aug. 23. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, napi szinten. Szeretem így szórakoztatni magam, sokszor komplett párbeszédeket találok ki. Valószínűleg a magány az oka. :D
2019. aug. 23. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak ha nagyon koncentrálok valamire.
2019. aug. 23. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is csak bent a fejemben beszélek magamban. Pontosabban fogalmazva magammal. Nem ritka, hogy E/2 személyben is. :D
2019. aug. 23. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:

*(Most írd meg neki, hogy te sosem beszélsz magadban)*

Én sosem beszélek magamban. :)

2019. aug. 24. 01:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Magamba fejbe én is szoktam, bár van hogy hangosan de az csak azért mert gyűlölöm a hangom.. Mondjuk mivel évek óta senkim és kussba ülök egész nap nem csoda hogy a torkom is megfájdul pár perc beszéd után :D Normális dolog magadba beszélni, főleg ha igy vagy mint én hogy a világon senkihez nem tudsz szólni... mondjuk ha lenne barátnőm végre akkor a hangos beszéd lehet már ki lenne lőve :'D Csak ahhoz előbb egy elfogadó lány kéne ..

18f :D

2019. aug. 24. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!