Hatalmas katasztrófa várható a koronavírus miatt, milliók halhatnak meg, a föld népességének jelentős részére kihathat - mi lesz még?
Minden egyes vírusnál megy ez a világvége-pánik, aztán eddig se okozott egy se világvégét.
Mindenesetre én éppen egy olyan regényt olvasok, amiben az emberiség nagy része kipusztul egy vírus miatt - még előbb kezdtem el, mint hogy hallottam volna erről a járványról, de így jó "hangolódás". :D
Én annak vagyok a híve, hogy készüljünk fel és ha megbetegszünk, akkor kezeljük, de előre pánikolni teljesen fölösleges. Pláne addig, amíg ilyen messze a veszély.
Egyedül egy ismerősömért aggódok komolyabban, ő kint él Kínában, remélem nem lesz baja.
Mindig találnak valamit amit felfujhatnak. Mert egy 1.5 MILLIÁRD fős országban párezren megbetegedtek..krónikus betegek és idős emberek közül pàran meghaltak. De ők egy erősebb őszi szellőt se éltek volna túl.
Nem kell pánikot kelteni..persze az összes influencer és az alja média meglovagolja a semmit
Újabb apokalipszis?
Melyik volt az előző?
Nem lesz világégés ebből sem, ahogy másból sem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!