Nagyon sikertelen, félénk fiúk! Ha választanotok kéne,
hogy oda menjetek egy csajhoz, vagy egy harci bevetésre
menni, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Képzett katonák, harcosok lennétek. Tudom, nagyon elméleti a kérdés, meg fantasy kategória szinte, és a félénk fiú nem lehet jó katona. Viszont van ellenpélda, egy szovjet marsall, Rokosszovszkij, aki szintén félénk volt a nőkkel szemben, a feleségét nagyon nehezen tudta megszerezni, de hiába a magánéleti nehézség, a Vörös Hadsereg legkiválóbb (legalábbis az egyik) katonája lett. Német példáról is hallottam, hogy egy vadászpilóta ász elég sok győzelmet aratott (náluk mondjuk a 100 feletti igazolt találat nem volt ritka), szintén nagyon bátor volt, de a bajtársai szerint tartott a nőktől, ő azt hiszem nem élte túl a háborút. Egy dokufilmben a Waffen SS egyik veteránja arról beszélt, hogy sok fiatal katona szűzként halt meg a csatatéren. A régi időkben, amikor gyakoriak voltak a háborúk, az asszonyok mindig a háborús veteránokhoz mentek hozzá. Egy kicsit eltértem a kérdés tárgyától, de valamiféle magyarázatot hozzá szerintem szükséges volt adnom.
2020. jan. 22. 20:26
1/7 anonim válasza:
Ez a kétfajta félénkség azért egyáltalán nem tartozik egy lapra, és nem is függ össze egymással.
Az ismerkedéshez önbizalom kell, a harchoz meg bátorság.
2020. jan. 22. 20:29
2/7 anonim válasza:
Elküldeném a csajt harci bevetésre én meg elfutnék.
2020. jan. 22. 20:31
3/7 anonim válasza:
Egy harci bevetés a nővel szemben (értsd: verekedés kézzel-lábbal), és ha nyer, akkor kinyírhat, ha én nyerek, akkor a barátnőm marad:).
2020. jan. 22. 21:32
4/7 anonim válasza:
Az önbizalmam rottyon van, katonának meg egészségügyileg rottyon van.
Viszont - ha ne adj isten úgy van -, szívem szerint résztvennék a háborúban Magyarországért.
Akár "csak" téglát pakolni a lebombázott városban, vagy bármilyen más hátországi feladatra.
Nem is tudom, hogy sikerült ezt így félreírnom... :)
2020. jan. 23. 12:19
6/7 anonim válasza:
A nőkhöz sem értek,és a háborúhoz sem.A kérdésed szerint,képzett katona lennék,szóval nem lenne teljesen ismeretlen a terep,a haláltól meg nem félek,úgysincs miért élnem.Ugyanakkor,megvan az esélye,hogy nyomorékká roncsolnak.Egy nő szimplán visszautasítana,de nem szakítaná le a végtagjaimat,vagy törné el a gerincem.Elméletileg a csajt választanám,gyakorlatilag meg mindkettő fantasy kategória,egyikre sem vagyok alkalmas.
2020. jan. 23. 20:35
7/7 anonim válasza:
Másik csapatban játszom, de az most szerintem lényegtelen. Tökre félek közeledni srácokhoz még részegen is a bulikban. DE. Ha valaki közölné, hogy válasszak, hogy odamegyek egy sráchoz vagy fogjam meg a gépkarabélyt és indjuljak a frontra, akkor végig se hallgatnám a mondatot, mert már flörtölnék a legközelebbi emberrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!