Mióta gyorsetteremben dolgoztam, szendvicsen kívül nem tudok mást megenni. Minden gyorsetteremben ez megy?
Konyhán is voltam meg pultban is. A zoldsegeket nem lehetett megmosni, mikor ezt még nem tudtam es elkezdtem megmosni az uborkat,ram szoltak hogy nehogy megmossam mert azzal mennyi ido elmegy, se a paradicsom se a paprika semmi nem volt megmosva es ugy raktam utana az embereknek bele az etelbe.
A hus ha le esett a foldre a retekbe, mintha semmi sem tortent volna felvették és mehet ki hadd egyék az emberek.
Semmi után nem mostunk kezet!!! Nem lehetett! Mert siettni kell, kapkodni kell, nincs ido kezet mosni a retek után.
Ha nálunk ez volt, ahol nem is dolgoztak legalja emberek, akkor mi van ott ahol a legalja ciganyok vannak a konyhan?
Bele kopnek az etelbe?
Miota ezen a helyen a dolgoztam, szendvicsen kivul amit en csinalok, nem birok mast megenni.
Kinai meg ilyen gyors etelek soha tobbe szoba sem johetnek.
Ti hogy vagytok az ilyen etelekkel? Szivesen eszitek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!