Jobban szeretsz felnőtt, dolgozó, keresőképes ember lenni, mint amikor általános/középiskolás, vagy egyetemista voltál?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 10:53
11/29 anonim válasza:
Igen. Végre szabad vagyok! (Legalábbis szabadabb mint amilyen régebben voltam)
12/29 anonim válasza:
Igen, ha fizetnének se szeretnék visszamenni az iskolás éveimbe. Akkor kezdett csak igazán javulni az életem, amikor elkezdtem főállásban doglozni, azóta évről évre csak jobb.
13/29 anonim válasza:
Nem rosszabb felnőttnek lenni. Iskolába is megvan a megkívánt felelősség és elvégzendő feladatok, és felnőttkorban is. Talán ami rosszabb felnőttként, hogy sokkal kevesebb szabadidő van.
15/29 anonim válasza:
Sokkal jobb,van pénzem,tudok élményeket gyűjteni.
Én nekem kínszenvedés volt az egyetemi idők,mert kőkemény szakon voltam de dolgoztam is mellette.
16/29 A kérdező kommentje:
15-ös, megkérdezhetem, melyik szakon voltál?
2020. jan. 8. 13:25
18/29 A kérdező kommentje:
A katalógusos előadás miatt nem lehetett egyszerű.
-Ex proginfes
2020. jan. 8. 13:30
19/29 anonim válasza:
Igen, mivel a suliban sokszor eltöltesz annyi időt, mint egy munkahelyen, aztán utána még ott van házi, esszé, tanulás stb., ha nem csak a minimumot akarod teljesíteni, sokkal több időt elvisz, mint a munka.
20/29 A kérdező kommentje:
Egyetértek, nekem is jobban bejön a dolgozói élet. Megtakarítás, saját élet, a pénzem arra költöm, amire akarom.
2020. jan. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!