Lesz egy egyetemista buli, kb.15-20-an lennénk és házibuli lenne (sok piával úgy néz ki). Ha a buli késő hajnalig menne és hangosnak találnának a szomszédok, és ránk hívják a rendőröket, mire számíthatunk?
Először csak figyelmeztetnek.
Másodszor felírják a házigazda adatait, ő számíthat büntire, és lefoglalhatják azt, amivel hangoskodtok.
11-12 felé menjetek szórakozóhelyre, utána bunkóság hangoskodni otthon.
Ha szólnak, mert először szólni fognak, hogy kicsit halkuljatok le, akkor szerintem lehet bennetek annyi, hogy visszaveszitek a zenét. Vagy ha nagyon nem bírtok a véretekkel, akkor menjetek le inkább egy szórakozóhelyre.
Ha kihívják a rendőröket, első körben csak figyelmeztetést kaptok és felszólítanak titeket, hogy ne zajongjatok.
Ha utána is folytatjátok és megint rátok kell hívni a rendőröket, akkor feljelentenek csendháborításért. Közmunka, pénzbírság, ilyesmivel meg lehet úszni.
De szerintem nem éri meg a komplett szomszédságot egy életre magatokra haragítani egy buli miatt. Azt értem, hogy ti most fiatalok vagytok, de vannak, akik már idősek, betegek, pici gyerekük van, dolgozni mennek reggel, stb.
Azért a totális taplóságig nem kell elmenni, még akkor sem, ha apukátok kifizeti helyettetek a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!