Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális ha olyan könnyen...

Az normális ha olyan könnyen megárt az alkohol, hogy 3 pohár pezsgőtől már elfekszek a padlón?

Figyelt kérdés

2020. jan. 1. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Szervezet függő. A szomszéd most bontja az 5. palackot es tök józan
2020. jan. 1. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Normális, hisz mi mást tudnál tenni a szervezeteddel hogy másképp reagáljon?

Én 15 éves koromtól a mai napig 27 évesen ugyanúgy összecsuklok mondjuk fél üveg 11%os pezsgőtől. Borokból meg mindegy hogy tablettás vagy több ezer ft-os, széthányom magamat rövid időn belül, ha ettem akkor azért, ha nem akkor meg azért...

Sok kört lefutottam már a tesztelgetésekkel, mennyiségekkel, miből mennyit hányfélét, a vége úgyis az volt hogy próbáltam leküzdeni a hányingert.

Amit éhgyomorra is biztonsággal megiszok az 2 átlagos vagy jóminőségű 5% alatti világos vagy barna sör, és 3 cent whisky, ez ahhoz elég hogy még cselekvőképes legyek és tudjak magamról.

Zsírosabb étel után sem bírok többet, talán akkor vagy a sörből vagy a rövidből mehet még egy.

Ezen adottságokon nem nagyon lehet változtatni, nálunk a családban van olyan ember aki 1 üveg erősebb fajta pezsgőt felhajt és meg sem látszik rajta, még issza rá a töményet.

Van aki pálinkára specializálódott az évek alatt, és abból 3-4 decit is megiszik magában rövid időn belül.

Én már nem próbálkozok semmivel ennyi év után.

2020. jan. 1. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat. Éhgyomorra, kimerülve, nagyon vékony testalkatúaknak akár kettő is.

Alkohol kalkulátorral csinálj egy gyors számítást!

2020. jan. 1. 02:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem volt éhgyomorra,elötte megettem vagy 8-10 virslit

És nem vagyok vékony sem,izmos vagyok

2020. jan. 1. 03:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként nem szoktál alkoholt inni, akkor már egy kevés is megárt, mert a szervezeted nincs hozzászokva.
2020. jan. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.