Az normális ha olyan könnyen megárt az alkohol, hogy 3 pohár pezsgőtől már elfekszek a padlón?
Normális, hisz mi mást tudnál tenni a szervezeteddel hogy másképp reagáljon?
Én 15 éves koromtól a mai napig 27 évesen ugyanúgy összecsuklok mondjuk fél üveg 11%os pezsgőtől. Borokból meg mindegy hogy tablettás vagy több ezer ft-os, széthányom magamat rövid időn belül, ha ettem akkor azért, ha nem akkor meg azért...
Sok kört lefutottam már a tesztelgetésekkel, mennyiségekkel, miből mennyit hányfélét, a vége úgyis az volt hogy próbáltam leküzdeni a hányingert.
Amit éhgyomorra is biztonsággal megiszok az 2 átlagos vagy jóminőségű 5% alatti világos vagy barna sör, és 3 cent whisky, ez ahhoz elég hogy még cselekvőképes legyek és tudjak magamról.
Zsírosabb étel után sem bírok többet, talán akkor vagy a sörből vagy a rövidből mehet még egy.
Ezen adottságokon nem nagyon lehet változtatni, nálunk a családban van olyan ember aki 1 üveg erősebb fajta pezsgőt felhajt és meg sem látszik rajta, még issza rá a töményet.
Van aki pálinkára specializálódott az évek alatt, és abból 3-4 decit is megiszik magában rövid időn belül.
Én már nem próbálkozok semmivel ennyi év után.
Előfordulhat. Éhgyomorra, kimerülve, nagyon vékony testalkatúaknak akár kettő is.
Alkohol kalkulátorral csinálj egy gyors számítást!
Nem volt éhgyomorra,elötte megettem vagy 8-10 virslit
És nem vagyok vékony sem,izmos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!