Normális szerintetek, hogy egyáltalán nem fogyasztok alkoholt?
Persze, hogy normális.
Tavaly szilveszterkor ittam utoljára, egyetlen Bacardi Breezert, azt is úgy, hogy mellé kétszer annyi vizet megittam.
Kulturáltabb helyeken már nem is szolgálják ki az embert ha korábban már ivott máshol.
Nincs semmi gond az italokkal, csak ki kell alakulnia egy ízlésvilágnak, ez sok próbálgatást, és az ízekkel való ismerkedést jelenti.
Ismerek én is olyat hogy szalagavatóján ivott először töményet a lány, csak épp nem tudta sem a mértéket, és azt sem hogy melyik ital hogyan hat kombinálva. Ebből aztán egy kiadós hullarészegség alakult ki, szét hányta magát, így nem is csoda hogy megundorodott a szesztől.
2x csuklottam össze én is, egyiknél kevesebbet ettem, a másiknál pedig a bikavér szólt közbe.
Ma már csak whisky-t iszok évek óta már, soha nem volt baj, pedig 4-5 félét is kóstoltam egy este alatt, mindennemű kellemetlen érzés nélkül.
Én sört is csak kaja után iszok, előtte nem.
25F
Azért fél év még nem olyan sok idő.
De kívánok még sokszor ennyi időt, hozzá, kitartás. ;]
Én akkor rúgtam be utoljára, amikor egy hülye haver kevert a brigádnak valami "fény" nevű koktélt, amitől nem hogy berúgtam volna, de sajnos inkább rosszul lettem, hányingerem volt fél napig, borzalmas másnaposság, az adta a lökést, hogy kevertet soha többet. Idén újévkor lesz 2 éve, hogy nem voltam részeg, már csak alkalmanként néha egy feles tiszta szesz társaságban, vagy valami jóféle bor, de annyi.
Meg kell tanulni tartani a mértéket, ennyi az egész. :]
Nekem volt 2-3 nagy berúgás az életemben, azt is feleslegesnek tartom.
Ráadásul az az ember vagyok, akire az alkohol sem ha jótékonyan. Ha keveset iszom akkor még inkább csendes, magamba roskadó leszek, ha sokat akkor meg szimplán nem emlékszem semmire és még hányok is tőle. Csak pénzkidobás az egész.
Milyen érdekes...a múltkor kiírtam egy hasonló jellegű kérdést, de ott nekem esett mindenki... Jó látni, hogy vannak olyanok, akik egyáltalán nem isznak alkoholos italokat rajtam kívül. Nekem amúgy ez csak ismerkedésnél lenne hátrány, mert a lányok azokat a srácokat szeretik, akik ,,veszélyesen" élnek, ebben benne foglaltatik a társaságban való piálás is, ezen fiúk mellett nem unatkoznak a lányok. Mellettem halálra unná magát mind.
21/F
Normális. :) Csak így tovább!
#8: Személyesen tapasztaltam már én is ilyet. Ilyenkor általában a piások, vagy leendő alkeszok esnek neki az embernek, mert ha egy nem alkoholizáló embert látnak, attól ők kényelmetlenül érzik magukat, arra gondolnak, hogy mivel ők isznak, te pedig nem, ők rossz dolgot csinálnak, kevesebbek tőled, védekezniük kell, a hülyébbek még oltogatni is elkezdenek és arról akarnak meggyőzni, hogy az a helytelen, amit te csinálsz. :D Sokáig nem értettem, hogy miért zavarja őket az, ha én nem iszom, holott sosem prédikáltam arról, hogy nekik sem kellene, nem tartottam emiatt magam többre tőlük, felőlem csinálják, ha nekik így jó, akár bele is dögölhetnek. Később lett világos, hogy frusztráltak a szituáció miatt és azt érzik védekezniük kell, megvédeni a tyúkszaros becsületüket és a legjobb védekezés a támadás. :D
Én személyszerint örülök annak ha valaki elhatározza magát hogy soha nem fog inni alkoholt. Követendő példának tartom. Azok a lányok akik az "alkoholista" férfiakra buknak, azok maguk is iszákosak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!