Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként veszélyes egyedül...

Nőként veszélyes egyedül erdőben mászkálni?

Figyelt kérdés

Szeretnék kimenni a természetbe, csak úgy lenni valahol, ahol nincsenek sokan, de nem tudom jó ötlet-e egyedül mászkálni.

Esetleg van olyan hely, ahol túrázáshoz, természetben levéshez lehet társaságot találni? Bár nem "bandázni" szeretnék elsősorban, úgy meg gondolom fura lenne, ha nem szólnék senkihez, ha többen vagyunk.

Vagy feleslegesen gondolkozom ezen? Ti szoktatok így mászkálni?

2019. dec. 28. 20:40
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
30%
Akkor talán olvasd el újra a kérdést, vidd el egy magyartanárnak és próbáljátok meg értelmezni együtt, hogy mit jelent. Nincs benne összehasonlítas, azt te próbálod belekényszeríteni. Mindenki más az eredeti kerdesre válaszolt. És bizony, egyedül zuhanyozni sem veszélytelen.
2019. dec. 29. 10:26
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
Te magadtól vagy ennyire sötét vagy ezt tanítják valahol?
2019. dec. 29. 10:39
 43/46 anonim ***** válasza:
66%

Úgy olvasom sokan félnek,tartanak valamitől,ezeknek az embereknek üzenem hogy ha mindentől tart az ember akkor sehová sem fog el jutni ebben az életben,sok nőt láttam már egyedül kirándulni és beszéltem olyanokkal is akik már elég régóta leginkább egyedül kirándulgatnak és köszönik szépen jól vannak,aki esetleg nem tudná városokban sokkal nagyobb az esély arra hogy valakit megtámadjanak mint erdőben,ez az egész világon így van.

Kedves kérdező, gázsprayt vigyél magaddal és mindig legyen kéznél de hidd el nekem nem lesz rá szükséged.

Van aki szerint fura ha nem szóltok egymáshoz és van akinek nem az ember függő,igazából én is úgy szeretek menni hogy ha nem sokat beszélünk inkább csak élvezzük a természet, nyilván azért egy kicsit érdemes megismerkedni és tisztázni a dolgokat egymás között aztán irány kirándulni :-)

Esetleg ha szeretnél egy kicsit ki menni a természetbe én szívesen veled tartanék,vannak szép helyek amiket látni kell :-)

Aki szeretne nyugodtan írjon.

2019. dec. 29. 11:37
 44/46 anonim ***** válasza:
72%
Évek óta heti legalább kétszer megyek a Mecsekbe túrázni a kutyámmal. Soha semmi bajom nem történt, még csak gyanús alakot sem láttam. 27/N
2019. dec. 29. 12:44
 45/46 anonim ***** válasza:
71%
Én 20 évesen nőként sokat kirándultam egyedül, főleg a Börzsönyben. Szerintem csak attól lehet veszélyes, hogy nehogy rád sötétedjen (de ez ellen tudsz tenni), meg ne találkozz vaddisznóval. Egy nyári reggel találkoztam eggyel, max 15m-re volt tőlem. Azt gondoltam azzal van a legnagyobb túlélési esélyem, ha csak teljesen mozdulatlanul állok. Szerencsére bejött, mert kb. 5 p egymással farkasszemet nézés után felhorkantott és elfutott az ellenkező irányba... Ez mondjuk iszonyú élmény volt.
2019. dec. 30. 12:30
 46/46 anonim ***** válasza:
17%
Tényleg nincsen agyuk a nőknek.
2019. dec. 31. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!