Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként veszélyes egyedül...

Nőként veszélyes egyedül erdőben mászkálni?

Figyelt kérdés

Szeretnék kimenni a természetbe, csak úgy lenni valahol, ahol nincsenek sokan, de nem tudom jó ötlet-e egyedül mászkálni.

Esetleg van olyan hely, ahol túrázáshoz, természetben levéshez lehet társaságot találni? Bár nem "bandázni" szeretnék elsősorban, úgy meg gondolom fura lenne, ha nem szólnék senkihez, ha többen vagyunk.

Vagy feleslegesen gondolkozom ezen? Ti szoktatok így mászkálni?

2019. dec. 28. 20:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
41%

Inkább társasággal menj, mert sosem lehet tudni. Néptelen helyekre járni sosem életbiztositás, aztán elég, ha egyszer kifigyelik, hogy egyedül mész olyan helyekre, ahonnan könnyű elvinni, aztán megvan a baj.

És ja, lehet hogy ez paranoia, de inkább legyél paranoias, mint hogy a kékfényben adjanak le rólad egy riportot.

2019. dec. 28. 20:59
 12/46 anonim ***** válasza:
27%

"Miért lenne veszélyes?"

Hàt most soroljam, hány elmebeteg szaladgál a világon bármerre szabadon?

Bárkit, bárhonnan kiszemelhetnek és eladják kitudja milyen okból. Akár prostinak, akár pedofiloknak ( ha gyerek), akár a szervkereskedőknek... ez nem játék basszus. Főleg nem egy kietlen vidéken, ahol még csak szemtanú sem lesz.

Olyan világot élünk sajnos, hogy nem lehet már bízni senkiben sem.

2019. dec. 28. 21:00
 13/46 anonim ***** válasza:
41%
szerezz egy párt aki megy veled, vagy barátok/barátnők, család, kutyád stb.
2019. dec. 28. 21:00
 14/46 anonim ***** válasza:
75%
Az égvilágon semmi bajod nem lenne. Kicsit túlzottan sok híradót néztek skacok, néha menjetek valamerre és nézzétek meg, hogy azért nem minden sarkon van késelés óránként.
2019. dec. 28. 21:04
 15/46 anonim ***** válasza:
15%

Heisst én nem nézek túl sok híradót. Engem anno a szüleim megtanítottak rendesen arra, hogy mit szabad és mit nem. Inkább legyen valaki óvatosabb, mintsem hogy utólag sírjon mert eladták szexrabszolgának. Igenis van mitől félni manapság, nem ok nélkül írja mindenki, hogy inkább ne. Igazából az elrablásig sem kell jutni, egy hajléktalan is bőven elég ha megerőszakol egy nőt az erdőben, mert az egyedül milyen jó cèlpont. Egy életre vége a nő életének.

Aki írja, hogy nincs mitől tartani az melyik bolygón élt eddig? De komolyan..

2019. dec. 28. 21:09
 16/46 anonim ***** válasza:
70%
Mecseken nem egy nöt láttam egyedül sétálni, szerintem nem veszélyes, de ha félsz, vegyél paprika sprayt.
2019. dec. 28. 21:28
 17/46 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy miért van lepontozva itt mindenki, aki óvatosságra próbálja inteni a másikat? :D nem mondom, hogy akkor vigyék a veséteket, nem kívánok én ilyet senkinek. De azért gondolkozzatok már el, hány ilyen esetet hallani...
2019. dec. 28. 21:29
 18/46 anonim ***** válasza:
8%
Azt miért irja vki h egy életre vége egy nő életének, ha megerőszakolja egy hajléktalan?))
2019. dec. 28. 21:33
 19/46 anonim ***** válasza:
81%

Nincs nagyon veszélye a nálunk a túrázásnak.

Egy idióta vadász veszélyesebb, mint egy erőszaktevő. Érdemes jól látható ruhában közlekedni még szezonon kívül is, a tiltott részeket meg értelemszerűen kerülni kell, nem véletlenül tiltott 😃 erdészetek és vadgazdaságok jelzik, hogy mikor van hajtóvadászat és hasonlók.

Ezenkívül szabad a pálya. Ha félsz, akkor vigyél magaddal kutyát, ráncigálj el egy rokont, vagy pedig vannak különféle túracsoportok. Szervezettek, fizetősök, szervezetlenek... mindenféle 🙂

2019. dec. 28. 21:36
 20/46 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hogy ti milyen rémhíreket hallottatok, vagy láttatok, de én még olyat nem ismerek, hogy egy túraútvonalon leütöttek, vagy megerőszakoltak, vagy megkéseltek, vagy kiraboltak volna valakit. Sőt az ilyen útvonalakon jó időben még sokan is vannak, hisz sokan szeretnek túrázni.

Túlságosan félősek, besz..riak vagytok. Nem kéne ennyire túlzottan óvatosnak lenni.

Akkor az utcára se menjetek ki, hisz a legtöbb híradós kékfény mind a városban, vagy a faluban történik, nem egy erdőben.

Erdőben max baleset ér téged, vagy rosszabb esetben egy állat megtámad, de több nem.

2019. dec. 28. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!