Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki az, ha egy...

Szerintetek ciki az, ha egy lány még a szüleivel lakik 24 felett?

Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 07:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
# 10 ez max csajjal jonn ossze.
2019. dec. 28. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Sok mindentől függ. Lehet nem áll módjában elköltözni, lehet nem is akar. De ezeknek is lehetnek egyéb okai. Meg kell ismerni a történetét, ha véleményt akarunk nyilvánítani.
2019. dec. 28. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem
2019. dec. 28. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Már miért lenne az nők között?
2019. dec. 28. 10:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

27 eves vagyok, sajnos meg a szuleimmel elek.

Ugyan is rakok felre(fundamenta) ha minden jol megy 1max 2ev mulva tudok venni hazat(nyilvan csak hitelre) .

Mivel kutyas celjaim vannak(50kgos "kiskutyátol" szerintem a tulajok agyfraszt kapnanak :D) jelenleg is van kutyam,bar kistestu. Alberlet kizart. Szamomra kidobott penz az albi. Barmikor eladhatjak a fejed felol. Hugomeknak is igy kellett masikat keresni. Szoval nekem az ilyen bizonytalan. Mellesleg ha alberletbe lakok sose tudnek ossze gyujteni sajatra. Kutyat se lehet sok helyre vinni.

Igy meg inkabb lakok meg veluk 1-2evet:)

Mai vilagban szerintem abszolut nem ciki, mert egyedul nehez boldogulni, minden bazi draga. Kb Pesten is fizetsz egy lyukert 120-150 ezret aztan kb elet tered sincs. Arrol meg nem beszelve mikor szobakat adnak ki 70+ rezsiert es meg kell osztanod tobb emberrel a lakast.

Lehet le leszek pontozva, de nekem ez a velemenyem, szoval kerdezo nem ciki.

Foleg akkor ha majd tervezed a koltozest, tehat nem az a celod hogy anyudeknal akarsz elni orokke :D

Javaslom ha van lehetoseged te is rakj felre, ha lett volna lehetosem elobb felre rakni akkor mar sajat hazamban laknek, de sajnos sok minden kozbe jott nalam.

2019. dec. 28. 10:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én nem élek otthon már, közelebb a 30-hoz, csak érdekelt, hogy vannak ezzel más lányok (!), mert múltkor láttam egy kérdést hogy az ciki-e ha nincs "jó" autód, vagy valami hasonló.
2019. dec. 28. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de nem mindegy hogy bele ad a közös kasszába vagy nem. Mert 24 évesen ha még mindíg el kell tartani valakit az szomorú. Mert ismerek ilyet is. De ha törekedj az önálló életre, pl gyűjt pénzt, belead a közösbe akkor egyáltalán nem gáz. Ha kijön a szülőkkel akkor miért ne maradna?
2019. dec. 28. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki. A 24 évesek nagyrésze a szüleivel él. Nem csak nálunk, hanem ez egy világtrend. Nem olyan egyszerű elköltözni. Sekkal nagyobb költsége lett.
2019. dec. 29. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy „mamahotel” szóval lehet keresni a cikkekre a témában.
2019. dec. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!