Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a lány nem megy el nyalás közben?
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 22:41
1/9 anonim válasza:
Attól függ, kinek ciki? A lánynak? Vagy aki nyalja őt? Vagy akit ő nyal? Kusza ez, nagyon. :)
2/9 A kérdező kommentje:
A lánynak ciki?
2019. nov. 30. 22:56
3/9 anonim válasza:
Az nagyon is. Mert akkor bénán csinálod.
4/9 anonim válasza:
Nem ciki, van, aki nem tud, vagy rosszul csinálják.
5/9 érdeklődő35 válasza:
Első alkalommal, esetleg nem ideális körülmények közt előfordulhat, de 2.3.alkalommal már azért kicsit ciki. Főleg annak aki nyal
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én például még sosem élveztem el nyalástól.
Az más kérdés, hogy semmi mástól sem.
18L
7/9 anonim válasza:
27 vagyok sima nyalástól sose mentem el. Puniba, popsiba elmegyek, ha jól csinálják hamar. Miért lenne ciki? Nem vagy csikló centrikus. Engem dildó nélkül nyalhatnak napokig, sose megyek el. Sőt, irritál. Egy FÉRFI a farkával visz el, ne feledd. :)
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon tudom, de azért oda tenném magamat hogy el menjen ha már egyszer nyalom.
9/9 anonim válasza:
Ha dugni is akartok utána, akkor ne is élvezzen el még a nyalásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!