Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért öregezik meg (nagy)...

Miért öregezik meg (nagy) papázzák le a középkorú 50 éves férfiakat, hisz az idő borzalmasan gyorsan múlik? 35 F. Meg már senki sem nézi nehogy az 50 es korosztályt, de a 40 est sem férfinek, hanem röhögnek rajtuk a huszonévesek? Hol az alázat?

Figyelt kérdés
Látom, pl Czibók Laci , aki 51 éves és középkorú, hogy oltják, hogy te öreg tetű, neked a B oldal forog, neked már úgysem áll fel, neked a sírra kell gondolnod. Ha azt vesszük, hogy 30-32 évesen házasodunk mostanság a legtöbben, akkor születik a gyerek is, és ha két generációt veszünk, akkor 60 felett van unoka legtöbbször (régen 50 esként, mára megfordult). És borzalmasan gyorsan megy az idő, szempillantás alatt eltelt egy év, és aki ma 25 éves, annak lassan eltelnek ezen időszakai, nagyon gyors minden, ahogy a világ is. Miért nincs alázat az emberekben?
2019. dec. 25. 22:34
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
31-34 körüli nőket preferálom, nyugi
2019. dec. 25. 23:04
 12/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Ha nem csak a farkadon akarod őket megpörgetni, akkor mit érdekelnek? Vagy mégis? Tuti, hogy nem titkon egy 20-as cuncijára csorgatod a nyálad, és azért zavar az, hogy kezdneek az idősödőkhöz sorolni?
2019. dec. 25. 23:14
 13/35 anonim ***** válasza:
94%

Na ezért kellene az idősebb férfiaknak korukbeliekkel kezdeni, és nem olyanokat kipécézni, akik a gyerekük/unokajuk lehetne.

Bár nem értem, hogy ez a kérdés miért csak a férfiakat sajnálja; a nők ezerszer több oltást kapnak az öregedésért, és bennük általában még van is annyi tartás, hogy ne fiatalokkal kezdjenek.

2019. dec. 25. 23:18
 14/35 A kérdező kommentje:
Senki sem sorol ide vagy oda, pláne nem az idősekhez. Nem, 30 asokat jobban ekdvelem, értelemesebbek a huszasoktól mind.
2019. dec. 25. 23:19
 15/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Azért, mert olyan a társadalmunk, hogy bárkit, bármiért és annak ellenkezőjéért is oltogatnak. Ez egyfajta népnemzeti sport. Tehát még egyszer: miért érdekel, hogy a 20-asok mit gondolnak rólad, ha nem érdekelnek téged?
2019. dec. 25. 23:21
 16/35 anonim ***** válasza:
1%

Azért félig meddig ez igaz.,

40 felett változnak a dolgok, minden nehezebb lesz, és már nem fogsz 20-onéve gyönyörű nőket megismerni akikkel együtt élhetsz...és hát a nők is öregszenek ugyanúgy...

Sajnos ez egy pocsék dolog , hogy öregszünk, én is utálom, én is 35 vagyok, 33 évesen lett vége legutolsó kapcsolatomnak.

És valahol én is tartok attól, hogy ha 40 éves koromig nem tudok kialakítani egyáltalán találni valakit akkor utána már nem igazán lehet válogatni...még 35 évesen meg lehet ismerni egy 25 éves nőt, de 40 évesen szépen ők is mennek felfelé...akkor már csak egy 30-asnak kellhetsz...és így tovább.

Ezzel sokan nem értenek egyet és megy a duma, hogy 40-50-60 évesen is el lehet kezdeni élni, de basszus én nem akkro szeretnék eljutni a paradicsomba, nem akkor szeretnék egy jó luxusautót, nem akkro szeretnék sokat szexelni hanem most...dehát ez nem csak rajtunk múlik.

Jó lenne fiatalon 40 előtt megélni mindent.,

2019. dec. 26. 07:25
 17/35 A kérdező kommentje:
En is felek ettol. De egy 40 es nem oreg siman kello kitartassal felszedhet 25-30 eves noket.
2019. dec. 26. 08:40
 18/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
82%

Na, csak kibújt a szög a zsákból.

Én még 27 évesen is csak röhögni tudtam a 40-es faszikon, akik ott lebzseltek körülöttünk a szórakozóhelyeken. Egy csinos, fiatal 20-on éves miért álljon le egy 40 évessel, ha jut neki a saját korosztályából is? Ezt fejtsétek ki nekekm.

2019. dec. 26. 09:59
 19/35 A kérdező kommentje:
mert pl hozzájuk a 33+ nők illenek, azok java meg már elkelt, vagy nem jár szórakozóhelyekre-
2019. dec. 26. 10:03
 20/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
90%

És ez szerinted érdekel egy 20-on évest? Röhej.

Ennyire nem látsz magad körül hozzád illő nőt? Csak a szórakozóhely meg a lerészegedés minden hétvégén? Oké. 33 éves nőként azt gondolnám egy olyan 40-es fazonról, aki még mindig rendszeresen diszkózik, hogy nem nőtt még fel teljesen agyilag. Csapasd csak a tinikkel.

2019. dec. 26. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!