Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha jófogáson árulsz egy új,...

Ha jófogáson árulsz egy új, használatlan pólót és a képen még fel volt címkézve, de amit el küldtél azon már nem volt rajta mivel le vágtad és a vevő meg hazudtól, hogy ez nem is stb. az ilyen csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Az ilyenekkel mit lehet tenni ?

Meg akarja tartani a pénzt is és a terméket is ?

Segítsetek kérlek,mert háborúzik velem a semmin !

Látta a képen is, akkor minek vette meg?

2019. dec. 17. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

#7:

Öreg, te egy akkora síkagyú marharépa vagy, hogy azt már tanítani kéne...

2019. dec. 18. 10:44
 12/16 A kérdező kommentje:

2 napig vártam ,hgy írjon kell e vagy nem .

Ez sem normális vásárlás !

Ha én neten vásárolok egy magán személytől szeretem gyorsan és egyben le tisztáznni az egészet ,utalás,postázás és többett nem kell foglalkozon vele, nem 2 napra el tűnök.És igen le vágtam félig mivel már úgy voltam ugysem viszi el,oda adom majd az egyik rokonomnak ! Erre lám elő került !

2019. dec. 18. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor a másik ....3 napja hiteget ,hogy utal és el viszi stb... én a normális mertem írni ,hogy tárgytalan,utaltak és már fel is adtam a másik felsőt ...erre mint ha arrol beszéltük volna milyen az idő ,fél perc nem telik el ,rendben kellemes ünnepeket kívánok nektek !

AZ ILYEN IS MINEK HITEGETI AZ embert 3 napig ,hogy el viszi ,és utalni fog ,mellesleg a posta költség sok ! Sajnos azt nem én szabom meg ,hogy mennyi egy pólónak is van súlya mint egy játéknak szerintem .Senki nem fizeti ki a másik helyett.Nem ?

2019. dec. 18. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Csak azt nem értem, hogy minek teszed fel a kérdést, ha utána sz_rsz a válaszokra.

Elcseszted, a csávónak utald vissza a pénzét és ezután ne foglalkozz kereskedelemmel, mert úgy látszik, hogy nem vagy kompetens hozzá

2019. dec. 18. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:

14# ki beszél itt csávóról ?

Te buta vagy mint a főld ,még ezt sem vágtad le úristen ... !!!!

Kettőnk közül nem tudom ki nem ért valamihez !

kíváncsi lennék egyáltalán mihez konyítasz... ez a csodálatos megnyilvánulásod sok mindent elárult !

Csókollak

2019. dec. 19. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:

15#

Nekem aztán édes mindegy a vevő neme és te sem írtad, hogy férfiről vagy nőről van szó, de ha ennyire zavar, akkor utald vissza a csajnak a pénzét.

Ja és a helyedben ilyen undorító írásképpel nem hülyéznék le másokat...

2019. dec. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!