Miért szórakozik velem ez a vevő?
Történet a következő, két szilkikontokot felraktan eladásra és rám írt a vevő, hogy megvenné mind a két darabot. Mondtam semmi akadálya ide utalja el a vételárat+postaköltséget és amint kapom a pénzt rögvest postázom.
Ez múlt héten Csütörtökön este volt, pénteken látta nem írt, vasárnap dobtam rá egy kérdőjelet, írta, hogy hétfőn van rá alkalma utalni, mondom oké addig Jegelve van a hirdetés.
Erre ma már kedd van és még nem utalt...
Pedig pozitív értékelésű a vevő (én is az vagyok!)
Szóval szerintetek mi lehet a szitu?
2-es ment egy dislike!
Ha olvasnál is nem csak pampognál..
pozitív eladó vagyok és már több éve regisztrált tag vagyok, felőlem utánvéttel is vehette volna de akkor ne sírjon, hogy így már drága nem oké...
Szard le.
Én simán megírnám neki, hogy mivel túl sokat tökölt, ezért újra nyitom a hirdetést.
Én csalódtam már pozitív eladóban. Mobilt akartam venni, ott kezdődött hogy időpontot egyszerűen nem tudtam vele egyeztetni mert "még nem tudja mikor". Aztán mikor egyeztettem akkor 2x lemondta mindenféle okokra hivatkozva. Meguntam, közöltem hogy akkor dugja fel magának és vettem mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!