Hogyan tudnám aktívan használni az idegen nyelveket, amiket tanulok a mindennapok során?
Figyelt kérdés
Angolul (és anglisztikás is vagyok) és kínaiul tanulok. Soha nem használtam még egyiket sem valóban aktívan és természetes szituációban (tehát nem nyelvórán, nem filmet nézve, nem olvasva, nem írva stb.) konkrétan teljesen öncélú az egész és ezt már meguntam. A külföldiek az egyetemen kb. kikerülnek minket, ránk sem néznek, teljesen elkülönülnek tőlünk és hozzájuk sem lehet szólni. Máshol pedig egyáltalán nem találkozom külföldiekkel. Munkát sem találtam semmit, ahol használhatnám a nyelvet és beleférne az egyetem mellé. Bármi ötlet?2019. dec. 14. 22:06
11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a játékokat nagyon sokan mondják, nekem is vannak olyan ismerőseim akik játszanak és ezáltal beszélgetnek, ismerkednek mindenféle emberrel. Szóval elhiszem, hogy ez hasznos ebből a szempontból. Viszont engem ez abszolút nem vonz vagy érdekel, sosem játszottam és nem igazán az én világom.
2019. dec. 15. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!