Nők, nektek mi az életcélotok?
Én világéletemben anya szerettem volna lenni, legalább 6 gyerekkel. Emellet annyira nem érdekel az, hogy épp milyen márkájú kocsim vagy ruhám van, meg hasonló dolgok.
Viszont látom, hogy sok nő meg inkább "karrier" akar és emiatt nem fér bele az életébe már egy második gyerek se.
Én vagyok csak furcsa, hogy nem érdekel a "karrier", én csak jó anya és jó feleség szeretnék lenni?
20/L
Megteremteni magamnak a saját házat, a stabil anyagiakat, utazni, állatokon segíteni, tenni az egészségemért amennyit lehet. Gyerek az nálam sem fér be, de nem karrier vagy ilyesmi miatt, egyszerűen nem szeretem őket és örülök hogy nem kell gyerekekkel foglalkoznom.
Amúgy semmi bajom azzal akinek az anyaság az életcélja, csak ne akarja beállítani úgy hogy mindenki más selejt aki nem szül és ne tukmálja rám a gyerekeit. Szerintem egyáltalán nem furcsa ha valaki jó anya és jó feleség akar lenni, a sok gyerek viszont meggondolandó mert nagyon kiszolgáltatottá tesz. Aki lemond a többedik gyerek vállalásáról, az szerintem túlnyomórészt a vele járó kiszolgáltatottság és anyagi nehézségek miatt teszi, nem a karrier miatt. Egyszerűen nincs mindenkinek energiája és pénze több gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!