Nők, nektek mi az életcélotok?
Én világéletemben anya szerettem volna lenni, legalább 6 gyerekkel. Emellet annyira nem érdekel az, hogy épp milyen márkájú kocsim vagy ruhám van, meg hasonló dolgok.
Viszont látom, hogy sok nő meg inkább "karrier" akar és emiatt nem fér bele az életébe már egy második gyerek se.
Én vagyok csak furcsa, hogy nem érdekel a "karrier", én csak jó anya és jó feleség szeretnék lenni?
20/L
Nekem is a karrier, kreatív téren.
Szeretnék még egy grafikus végzettséget is.
Nem vagy furcsa, csak más.
Én pl. sose voltam oda a gyereknevelésért, de nem ítélem el, aki igen.
Elsősorban az, hogy orvos legyek, ez 2,5 éven belül teljesülni is fog, ha minden jól megy. A második az, hogy legyen egy normális párom, esetleg gyerekeim, de ez nem annyira fontos, el tudnám fogani, ha nem így alakulna.
Nem furcsa, ha valaki nem a karrierben tud kiteljesedni. Nem vagyunk egyformák.
22N
Van egy terület, ami nagyon érdekel, de különböző okok miatt eddig nem tudtam ezt kitanulni.
Jelenleg az a célom, hogy belekezdjek a tanulásba, és később el is tudjak helyezkedni a szakmában.
Szeretnék jó életszínvonalat teremteni magamnak, úgy, hogy ne kelljen senkire támaszkodnom azért, hogy legyen egy lakásom (még a hitelre sem) és hogy ne a létminimumon kelljen élnem, hanem mehengedhessek magamnak extrákat, és tudjak segíteni a közeli szeretteimen.
Célom továbbá a tartalmas kapcsolatok kiepitese, és ápolása; az, hogy csak olyan emberek legyenek az életembe, akik bele is akarnak tartozni, ne pedig olyanok, akiket csak mellém sodort az élet.
Gyereket egyáltalán nem akarok, de nem nézem hülyének azokat sem, akik akarnak. (bár azt elég megalazónak tartom nőként, hogy csak nekünk van a szemünkre hányva, ha szeretnénk karriert, továbbá hogy csak nekünk kell család és karrier között választanunk, a férfiaknál meg evidens, hogy működhet mindkettő egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!