Minnél több embert tehessel boldoggá. Nevelő szülő szeretnék lenni hogy gyerekeknek segíthessek.
2018. febr. 22. 13:59
2/18 anonim válasza:
Más kontinensen fogok élni és akkorra mér remélhetőleg boldog leszek.
Ez az egy célom van, amit meg is valósítok. A többi vágy már csak részletkérdés.
22/N
2018. febr. 22. 14:00
3/18 anonim válasza:
Idegbaj és agyf@$z nélkül, nyugalomban "kibekkelni" a hátra lévő max 50 évemet, minden különösebb variálás nélkül. Ebbe beletartozik a családom becsületes eltartása, lányom felnevelése. De a sokak által dédelgetett "jussak el ide-oda", vagy hogy fontos ember legyek egy "felelősségteljes" pozícióban, illetve a "még többet még többet", ezek nem motiválnak. Többet ér a háborítatlan nyugalom, max és sose tapasztalom neg, hogy milyen érzés egy Porsche Cayenne-al beállni egy villa garázsába, de ezt meg pont leszarom 😎
2018. febr. 22. 14:06
4/18 anonim válasza:
C-permit, majd svájci állampolgárság megszerzése. .:)
Minél többet utazni, bejárni a kedvesemmel Svájcot, dolgozni, főzni-sütni finomakat, kiadatni a könyvemet végre.
2018. febr. 22. 14:07
5/18 anonim válasza:
Sokmindent már megvalósítottam, egy jó példa erre az, hogy abban az országban élek, ahol mindig is szerettem volna (ezen kívül még rengeteg mást is persze, de nem sorolnék fel mindent). El szeretnék (és el is fogok) utazni a világ összes országába, ezt folyamatosan valósítom, sokat utazom. Ezen kívül a karrieremmel kapcsolatban is van konkrét célom, illetve kisebb-nagyobb céljaim mindig vannak, ez visz előre. Amíg az egészségem bírja, addig utazni szeretnék, ha megélem az öregkort, akkor pedig valami kisebb, meleg éghajlatú szigeten letelepedni egy tengerparti kuckóban. Ha ehhez lesz társam, remek, de ha nem lesz, az is. Jelenleg fantasztikus kapcsolatban élek, de nem tudom megjósolni, mi lesz 10-20-30 év múlva. Gyereket, családot nem akarok.
2018. febr. 22. 14:07
6/18 anonim válasza:
Bejárni a modern történelem fontosabb helyszíneit,a politikában jártasságot,ismereteket szerezni,és sok pénzt keresni,hogy megvalósíthassam a legalább 1000 oldalnyi abszurd,robosztus és szokatlan ötletemet.Ja és tartani felnőtt koromban 1-2 történelmi-társadalmi-politikai előadást:) 15/F
2018. febr. 22. 15:02
7/18 anonim válasza:
Jelenlegi vágyam ,hogy minél kevesebbet kelljen dolgoznom,vagy inkább semmit ,és azt csinálhassam amihez kedvem van éppen , rajta vagyok a dolgon talán 2-3 év és elérem.
39/N
2018. febr. 22. 15:07
8/18 anonim válasza:
1. Férjhez menni valakihez, akit szeretek
2. Megtalálni azt a munkát, amiben jó vagyok és azt csinálni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!