Nektek van életcélotok? Ha igen, mi az?
Csak kíváncsiságból kérdem! Nekem elég sokáig nem volt célom, mert öngyilkos akartam lenni, kísérletem is volt, több is. Már okultam belőle... Arra jutottam ,hogy az én életemnek akkor van értelme, ha segítek másoknak, ahogy tudok.. A saját életemet nem tartom fontosnak, másét inkább! ezért az én célom az ,hogy másokért élek, hogy másoknak segítsek!
Pszichológusnak fogok tanulni, jelenleg még érettségire készülök. és igaz még csak 20 éves vagyok ,de rendszeres véradó és jótékonykodó, ill. ifjúsági vöröskeresztes! na ti jöttök! :)
Szakterületemen elismert kutató szeretnék lenni. Közelebbi cél a doktori cím megszerzése, még közelebbi pedig, minden az oktatási területen fellépő kihívásban a legjobban szerepelni (vizsgák, versenyek,konferenciák, pályázatok).
Máshoz nem értek, nincs tehetségem semmihez, különösen szép se vagyok vagy jó társaság.. A tanulás megy így abból próbálok meg profitálni.
Amit most leginkább megvalósíthatónak tartok, elmenni egy 5SOS koncertre mindig is nagy álmom volt.
Talán ők is ott lesznek a jövő évi Sziget fesztiválon (természetesen szülővel mennék) ráadásul azt hallottam nem kell VIP ahhoz, hogy fotót készíthessünk velük.
14/L
Reálisan elérhető céljaim, hogy jobb anyagi helyzetben legyek és teljesen önállósodjak. Legyen egy jó házam, nyugodt és biztos munkahelyem és tudjak költeni arra, amire szeretnék.
Irreális céljaim, hogy sok normális barátom legyen, mindig tudjak rájuk számítani és találjak egy számomra tökéletes barátnőt.
Régen én is segíteni akartam az embereken és segítettem is. Aztán rájöttem, hogy nagyon kevésnek érdemes, mert a többség másnapra már el is felejti, hogy mit tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!