Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az életcélotok?

Mi az életcélotok?

Figyelt kérdés

Van valamilyen célotok/álmotok/vágyatok/hosszútávú tervetek?

Hogyan képzelitek el 40-es, 50-es éveiteket?

33 éves nő, anya, feleség

2018. febr. 22. 13:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Célomnak tűztem ki és azóta már hobbyként is üzöm azon mesterség ősi fajtáját, amiben próbálok nem éhen halni. Eddig egész jól megy :)...... :,(
2018. febr. 22. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkortájt már apa akarok lenni, ezekre vágyom:

Egy gyönyörű, szerető feleség akivel leélünk egy életet, vagyis inkább élettárs, mert nem vagyok vallásos, a házasságot pedig vallási köttetésnek tartom.

Egy közös telek, amiben a legalább 3 leendő gyerekem nevelném, a telken 2 ház lenne, egyik a miénk, másik az övéké mire kezdenek felnőni.

Grafikusként szeretnék befutni és abból élni.

Tervezek a közeljövőben egy YouTube csatornát készíteni, amiben a videók első felében általam komolynak vélt társadalmi problémákról objektíven próbálnék meg beszélni, a második felükben pedig a véleményem mondanám el a témáról, felnőtt koromig meg szeretném tartani a nézőtábort (ha lesz).

Külföldön szeretnék élni, ha itt nem változik a nagyhatalom, valószínűleg az elkövetkezendő 3 évben mozdulok, célország Anglia, Lengyelország, Norvégia vagy Hollandia lenne.

Több idegennyelvet is szeretnék beszélni és kifejleszteni egy sajátot, amit csak a családommal beszélnénk.

Ha a grafikus melók mellett lenne egyéb munkákra (a szülőségen kívül) időm, akkor szívesen dolgoznék mezőgazdasági ültetvényeken.

Ezek mellett általános célom, hogy sokat tapasztaljak, "jóból" és "rosszból" egyaránt, a lehető legtöbb érzelmi állapotba bele akarok kerülni, a lehető legtöbb társadalmi (és azon kívüli) pozícióban ki akarom próbálni magam.

Röviden ennyi. :) 18/F

2018. febr. 22. 19:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt, ma már nincs. Csalódtam az emberekben, csalódtak bennem (is).
2018. febr. 22. 20:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom h ilyen komolyan veszitek a kerdesemet, tok jol esik. 😊
2018. febr. 22. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:

kb 10 éve ,hogy rajta vagyok sokat dolgozom érte, és félre teszek ,gyerekem nincs ,nem is akarok.Úgy számolom 2-3 éven belül végre teljesen valóra válik ez a vágyam. Aztán a többi vágyamra is lesz végre bőven idöm.

7 es voltam .

2018. febr. 22. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Községben, kertesházban élni, kis konyhakert, 2-3 gyerek, kutyák és max 4 órában kelljen dolgoznom. Főzhessek, süthessek, sokat foglalkozhassak a gyerekekkel. Esténként séták, borozások a teraszon a férjemmel.

Esélytelen. Bili.

Szóval megtalálni az apró örömöket és megszokni a rosszakat. Elviselhető munkahelyeken dolgozni, ahol van szépség is.

25/L

2018. febr. 28. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy jo munka.család a párommal.gyereket es házasság.Én csak ezt szeretném meg max egyszer kimenni nyaralni külföldre.
2018. febr. 28. 16:21
 18/18 Micur34 ***** válasza:
100%

Nekem nem voltak nagyratörő vágyaim életcéljaim. Inkább úgy fogalmazok, hogy voltak életcéljaim de sajnos lejjebb kellett adnom.

Közéjük tartozott:

-Boldog család (mert nekem gyermekkoromba nem lehetett), ebbe bele tartozik a megbízhatő, hűséges szerető társat találni.

- 2 gyermekem legyen

- Olyan munkám legyen amit szeretek csinálni és így nem is dolgoznék.

Ebből megvalósult az ,hogy született egy angyali tüneményes kislányom akiért élek halok és már az egyedüli életcélom az, hogy Őt fel tudjam nevelni. :)

2018. márc. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!