Meg szoktátok kínálni kávéval a szakembereket?
Nálam tegnap járt egy jófej gázos, de még mindig tök hülyén érzem magam, mert láttam, hogy szegény nagyon nézegette a kotyogóst, mégsem ajánlottam fel neki. Tejszínt nem használok, a tej reggelinél elfogyott, cukor meg nem is volt, üres kávéval meg csak nem volt képem megkínálni :D
Ti szoktatok adni nekik valamit, vagy csak borravalót?
Persze , ha normális meg szimpatikus persze. Nálam tavaly elment az áram augusztus 20.-án pont... bejelentettem, rá 15 percre kint volt az ELMŰ-s szerelő, egy tök normális szimpatikus fickó. Szerencsétlennek fel kellett mennie a padlásra a 40+ fokba, szakadt róla a víz....
Természetes hogy megkínáltam hideg üdítővel többször is.
:D amikor belép hozzám bármilyen szerelő, akkor megkérdezem, hogy kér-e kávét vagy teát. Sőt! Múltkor sütivel is megkínáltam, mert pont akkor sütöttem.
Borravalót csak akkor adok, ha meg vagyok vele elégedve (munka, modor stb).
"nem hiszem, hogy az én dolgom lenne ellátni mr. feketén dolgozunk milliomos urat."
Mondja egy hálapénz király orvos..
"Múltkor jött a szerelő kicserélni a csapunkat. 10000 forint 20 perc munka számla nélkül."
Gondolom, térden állva könyörögtél, hogy adjon számlát, de csakazértsem volt hajlandó a lator.
"Én orvosként ennek a negyedét keresem meg."
Orvosként gondolom, nem neked kell elmászkálnod mindenkihez, hanem jön a beteg a rendelődbe, tehát benzinköltséged sincs. Egyébként orvosnál sem voltam még bent 20 percnél többet (mondjuk nem tudom, mi a szakterületed), de olyan még nem volt, hogy 2500 forintot fizettem volna 20 perces vizsgálatért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!