Megteheti egy bolt, hogy reklamoz valamit amiery irrealisan keves penzt ker es nem is laphato naluk?
Lehet nem laptopra vonatkozik, hanem laptop matricára, billentyűzet védőre, képernyő törlőre.
Vagy semmi köze a laptophoz, hanem valaki elrontott egy hivatkozást vagy valami.
Konkrétumok nélkül nehéz.
Meg. Ezt több évtizede húzzák a multik Magyarországon, - csodálkozom, hogy csak most szúrt neked ez szemet. Az adómentességet x évig élvező multik közül nem is egy meghúzta azt, hogy telekakilták a várost szórólapokkal, amelyeken "kétméteres" betűkkel virított a rendkívül "kecsegtető ajánlat". A problémás csak az volt ezekkel, hogy amennyiben éjjel 03:00 órakor sátrat vertél már az üzlet előtt, hogy tutira benne lehess az első 10 vásárlóban, akkor sem lehetett kapni a hivatkozott árucikket - azért, mert nem is volt a polcokon. És "ha már voltam olyan hülye, hogy eljöttem ide ezért a vacakért - és nincs, - akkor megveszem azt a valamit", ami egészen véletlenül kettő polccal odébb volt megtalálható és hasonló dolgokra képes, mint amiért jöttem, (persze jóval drágábban)! Micsoda véletlenek egybeesése, igaz?
A másik kedvencem - és ez pont a mostani idősávra érvényes, - hogy a boltok feltornásszák az áraikat a csillagos égig, aztán eljátsszák a "tisztelt vevővel" egy kis idő elteltével, hogy milyen jól járt a "90 %-os árengedménnyel"! - Azt nem nézi a sok hülye, hogy mi a százalékalap, - csak vásárol! Megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!