Miért lett "divat" a boltban fizetés előtt eszegetni? Miért nem tanítják meg a babákat arra, hogy majd csak fizetés után kaphatják meg, amit szeretnének?
Gondolom gyorsabb egyszerübb hatekonyabb ha tele a szàja.
Mindenki utàlja a dorbézolos gyerekeket, a kicsik pedig nem bevàsàrlàsra születtek. Tul sok inger nem csinalhat semmit, nem gyereknek valo hely csak epp nalunk nem divat a szittertartàs.
"Nekem 3 évesen megmondták"
Sokan egyáltalán nem is emlékeznek 3 éves korukra, te pedig egyből ilyen emlékkel indítasz :D
"Ne csodálkozzunk, ha ennyi SNI-s meg hasonló gyerek rohangál a világban. Pusztán csak nevelni kellett volna őket."
SNI-seknek hívjuk a mozgásszervi és érzékszervi rendellenességekkel rendelkező gyerekeket is, ahogyan az értelmi fogyatékkal rendelkezőket is.
Egy neveletlen gyerek nem lesz csakúgy SNI-s, csak rohadt idegesítő.
Egyébként kérdező, hogy képzelted, hogy a babákat ilyen dolgokra tanítani lehetne? Gyereket esetleg, babát nem.
Szerintem nem pofátlanság ha úgy bontja ki valaki a terméket, ha az után ki fizeti. Nem mindegy hol fogyassza el a lényeg hogy ki fizette, ki fizeti.
Egyébként ha úgy bontja ki és nem fizet és az után vissza rakja akkor az már- tényleg az.
Nekem el lehetett magyarázni, pedig az élet más területén akaratos voltam és igen, emlékszem 3 éves koromra, mikor el lett nekem magyarázva. :-)
Érzékszervi fogyatékos vagyok születésem óta de ez a téma nem értem hogy jön ahhoz hogy megértettem miről van szó. :-) Erről nem írtam kérdés kapcsán mert úgy gondoltam hogy nem tartozik ide milyen érzékszervi fogyatékossággal élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!