Hiányzik az otthonom, mit tegyek?
Sziasztok!
17 éves vagyok és külföldön tanulok egy évet. 3 hónapja vagyok itt, de nagyon elkezdtek hiányozni a családtagjaim. Már 3 hete ezzel szenvedek, és akármennyire próbálom elterelni a figyelmemet, nem megy.
Fogadócsaládnál lakom, nagyon aranyosak!! Szóval nem is vagyok egyedül, barátaim is vannak.
De mindeközben rettentően hiányoznak az otthoniak.
Mit tehetnék hogy ez elmúljon?
Köszönöm előre is a segítségeteket!!
Gyere haza!
Nem való neked az élet és a világ.
Két napja írtad ki pont ezt a kérdést!
Most mit vársz?
Két lehetőséged van:
1. örülsz, mint majom a farkának, hogy van egy ilyen klassz lehetőséged és kihasználod
2. nyavalyogsz, és akkor olyan, mint ha kinn se lennél, csak elcs*szel egy csomó időt, energiát és pénzt.
Próbálj már meg éretten gondolkozni!
(Igen, írhattam volna egy "pátyolgatós" hozzászólást is, de az nem válna hasznodra.)
Videochateljetek, chateljetek, telefonljatok.
Nem fog elmúlni, de segít.
#5:
Akkor használjon legalább Skype-ot, mert a siránkozással sem lesz jobb.
Èn 18 évesen mentem USA-ba ki. Februárban mentem és Februárig voltam. Haza karácsonyra sem mehettem.
Aztán voltam Angliába is, onnan pl haza mentem karácsonykor az úgy sokkal könnyebb volt.
3 hónap pont az az idöszak amikor a honvágy iszonyatosan megnö. Még fiatal is vagy, igazából a fészekböl sem repültél ki.
Ha tudsz menyj haza karácsonyra. Honvágyad mindig is lesz, ha europában vagy 2-3 havonta repülj haza, látogassanak meg téged ott a családod.
Köszönök minden választ!
Az a baj, hogy sajnos nem mehetek haza... meg engem se látogathatnak meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!