Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik az otthonom,...

Nagyon hiányzik az otthonom, de már nem mehetek oda, mert már nem vagyok együtt az élettárammal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja, hogy nem vagyok a családba... Elköltöztem 400km-re. Távol vagyok mindentől (barátoktól, családtól, ismerősöktől). Most új életet kezdtem, de egyre erősebb a honvágy. Hiányzik minden. Itt nincs másom csak a munkám, se barát se ismerős. Nagyon egyedül érzem magam.
2015. szept. 8. 21:48
 1/3 anonim válasza:
Barátkozz a munkatársaiddal. Vagy ha azok retardáltak, van valami hobbid, menj el olyan helyre, ahol közösségben tudod űzni, mert ott olyanokkal találkozol, akik hasonló érdeklődési körük van. Pl:sportpálya, könyvtár, kutyasétáltatás valami forgalmasabb parkban, vagy zenés klub... Ha félsz egyedül elmenni, hívj le egy hétvégére mondjuk a legjobb barátod/barátnőd, menjetek el együtt, és következőleg már nem lesz fura, mert akkor lesz aki már ismer.
2015. szept. 8. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
A melóhelyen nincsenek olyanok akikkel lehetne haverkodni. Van egy-két fiatal de azok más világban élnek (pc game) és más semmi. Többi melós 45év felett. Hát hogy otthonról lejöjjenek barátok, arra igen kevés a lehetőség. mindenki dolgozik. nincs idők 400km-t utazni. Egyedül én meg nem megyek. Közeljövőben tervbe van, hogy újra elkezdek edzőterembe járni, de most még egyenlőre nem engedhetem meg magamnak. Talán ha több hónap eltelik könnyebb lesz. Csak félek, hogy depresszióba esem....
2015. szept. 8. 22:52
 3/3 anonim válasza:
Elhiszem, hogy magányos vagy, és ez egy nehéz időszak, de nem űlhetsz csak karbatett kézzel, hogy jöjjön valaki és a barátod legyen. Nehéz megtenni az első lépéseket, de megéri. Ha félénk vagy, talán próbálkozz olyannal, aki szintén annak tűnik. Örülni fog biztosan...
2015. szept. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!