Itt a gyakorin miért van ilyen sok érzelmileg sérült, és erkölcsileg fura beállítottságú személyek?
Tényleg nagyon tisztelet a kivételnek,mert akinek nem inge az ne vegye magára,de ahogy olvasgatok itt erre,arra hát félelmetes! Most tényleg ilyen ferde világot élünk? Ilyenek az emberek? Ha igen,akkor nagyon csalódott vagyok!
De nagyon remélem,hogy csak egy bizonyos mag kezeli ezt ez oldalt különböző nick nevekkel.
1.Itt szinte mindenkinek elfogadott a megcsalás meg a hármas szex,vagy a szex mindegy kivel/mindenkivel,meglepő módon többnyire nők szerint.(Már ha igaz)
2.Állandóan siránkozó 30 feletti szűz férfiak akik szerint nagyon csúnyák! (Hogy lehet 30 felett ilyen sok szűz? Ugyan már!)
3.A pénisz mérete.. ez totál kiakaszt! Szinte minden nap ugyanaz a kérdés másképp megfogalmazva,hogy kicsi a péniszem. Csúcs!
Én tényleg nem akarom elhinni,hogy ilyen sok lelki sérült,és erkölcstelen ember van!
Vagy igen? És az anonimitás által jobbsn kiadják az igazi legbelső énjüket?
Éld úgy ahogy akarod,de ne légy rá büszke,mert ilyenkor meg csodálkozol mint most is,hogy a legtöbb ember egy idióta,hülye..nem mondom ki,hogy minek tart!
A másik dolog pedig az,hogy eleve nem vagy tisztába a szavak jelentésével! Az,hogy nekünk nem tetszik a beteges felfogásod és beszólunk finoman,attól még nem vagyunk erkölcstelenek mint te! Mi nem az irigyeid vagyunk hanem a kritikusaid! Erős magja vagy azon a lelkibeteg,sérült emberek tagjának akikről a kérdésemben is kitértem!
Te csak egy beteg ember vagy! És a hozzád hasonlók is! A legrosszabb az,hogy még te akarsz okoskodni meg büszke vagy magadra!
66-os!
Kellemes ünnepeket és boldog életet kívánok a zsír új 2020-as évhez!
Viszlát!
Nehogy már én legyek a beteg mert tisztességes,erkölcsös kiegyensúlyozott életet élek!
Öcsém!
De tudod mit?
Nyugodtan ismerkedj a pedofilokkal a perverz vénemberekkel és a hedonista paráznákkal! Ezeket itt megtalálod tömegesen!
Remek, köszönöm!
Akkor miért is vagy még mindig itt?
Állítólag van párod, vannak barátaid, elmélkedj velük a világ erkölcstelenségén! :D
Kedves 62-es!
Igen.. jól látod!
Ezt szoktuk tenni! Kötelességünk munkánkból kifolyólag!
Legalább ezzel mi nem ártunk senkinek és nem vagyunk betegek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!