Az ilyen ember erkölcsileg nem egy tróger?
Van nekem egy autóm ami valamiért mindig célpont, vagy lepisilik, rákennek kutya izét leöntik vegyszerrel stb. felújítás után ezt meguntam ezért ahol parkolok azt bekameráztam utcába mindenki tudhatja, hogy azt a helyet kamera őrzi, még ha nem is szabad ( mondjuk a rendőrök mondták, hogy csináltassam meg, nyugodtam) erre egy autós az utcából nem a háza elé áll hanem a mi házunk elé, így a kocsimat megint nem fogja venni a kamera és Murphy törvénye szerint megint baja lesz a kocsimnak. Ha szólok neki szerintem kiröhög, mert ügye közterület. Nem az ő autóját bántja a kedves rosszakaró hanem mindig az enyémet. Nem tudom ki lehet, de biztos a haragosom... bárki is legyen az...
Szerintetek nem tróger az aki tudja, hogy próbálom megfogni a " haragosom" erre direkt a "helyemre" parkol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!