Ti mennyit tanultok egy nap? Hány órát?
Ha nincsen zh vagy beadandó vagy közelgő vizsga akkor 0.
Ha van, akkor 2-8 között.
Változó. Pláne mert van amikor reggel 8-ra bemegyek suliba, végzek 3-kor, majd 1 óra pihi (ebéd, hazaút stb) utána este 8-ig meg se állok.
Ez kb. 3 egymás utáni nap tudom eljátszani. Utána muszáj suli után egy 4-5 órás szünetet tartsak.
Ha pedig átlagosan mérjük, akkor általában suli után 2-3 órát egy nap.
Gimiben brutálisan sokat, nagyon sokat. :( De túl is spiláztam, nem is volt a toppon a koncentrációs készségem... :/
Alapszakon halál komolyan kevesebbet, mint gimiben és jobb jegyeim voltak. :D
Folyamatosan tanultam, egyrészt "megértős" tárgyaim voltak (amiket én nem értek, hogy lehet zh előtti utolsó 2 nap tanulva abszolválni...) másrészt már a 6. héttől kezdőden legalább 1 zh volt minden héten, tehát ha halogatós lettem volna, akkor is folyamatos tanulás lett volna onnantól. Volt 8-10 tárgyunk és a legtöbből 2 zh. Cserében nem volt nehéz a szak önmagában illetve aki szorgalmi időszakban tanult, vizsgaidőszakban már lábat lógatott.
Az OKJ-kon viszont számonkérések előtt pár nappal - 1,- 1,5 héttel.
Mindig volt valami, ami miatt nem motivált eléggé. Az első kettő eleve nem érdekelt, a harmadik igen, ott az ellenkezője volt... Vagy már otthon magamtól megtanultam korábban, vagy ha nem, az azt jelentette, hogy az a része nem érdekelt a dolognak, így a kettesre hajtottam.
Most átképzem magam, úgyhogy folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!