Miért szeretik a fiatalok az angolt?
Mert sokkal jobb ott.
Angol dalok feltöltenek a magyarok dalaitól okádni lehetne.
Ilyen sz_r olyan sz_r o istenem jajjjjjj.
Hallgass meg egy magyar karácsonyi dalt?
Ledzsalsz az életről vagy a magyar himnuszt.
Tömény sírás meg kb. felkötném magam érzés.
Hallgasd meg az amcsi,német himnuszt.
Német himnusz eleve Deutschland Deutschland über alles a neve.
Ami annyit tesz Németország Németország mindenek felett.
Na nézzél szét kint aztán itthon is.
Javaslom Münchent,kb. a büdös életbe nem akarsz ebbe a posztkommunista putriba hazajönni.
Plusz nyelvet gyakorolják jól is teszik.
A magyart feldughatjuk jó mélyre a s_ggünkbe sehol se jegyzik,gyakorolják az angolt mert tudják úgy fognak boldogulni az életben.
Nálunk is IT-ban rengeteg angol szót használunk magyart szinte alig.
Nem lehet, hogy bizonyos szavakat eleve angolul tanulnak meg?
Például én játszani szoktam, League of Legends-sel, és hiába van pár éve magyarítás, mivel angolul kezdtem, nem áll rá a nyelvem:
- a killsteal (ks)-ről a gyilkosságlopásra
- a double kill-ről a kettős gyilkosságra
...stb.
Az amerikai ünnepekkel pedig mi a baj?
Valentin: Karácsonytól tavaszig szürkék a nappalok, nem baj, hogy feldobjuk egy kis extrával így február közepén.
Halloween: Kreativitásra sarkall, és van egy sajátos hangulata.
Hálaadás: Pozitív, mert kiemelsz valami jó dolgot az életedből, vagy akár egy személyt, akinek hálás lehetsz.
#3 Bezzeg ha Orbán két mondatot ki mer mondani ami az országot dícséri akkor ki van kiáltva mindenfél fasisztának meg sovinisztának. Mert Orbán és fúj. Jobban nem is lehetne definiálni a liberális kettős mércét.
Amúgy neked annyi közöd lehet az it-hez mind papucsállatkának a fejszámoláshoz...
7-es te már tudod kisgyerek.
Ne zavarjon ebbe dolgozok multinál a fogalmakat sokszor angolul használjuk,pl taszkositás,requirement,sprintek,mockolás.
Okoska nyugodj le,buta ember elsőre alkot véleményt,neked van közöd az IT-hoz.
JA NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!