Melyik nem tagjai is a rosszindulatúak?
Mindenki a vele egyneműekkel bunkózik.
Pl. engem nőként soha nem a férfiak nyomnak el, pl munkahelyeken, mint ahogy ezt sok helyen hallani, hanem épphogy a többi nő... A férfi kollégák tisztelettudóan viselkednek velem, segítőkészek, stb, pedig hát elég pocsékul nézek ki, és ennek ellenére is.
Szerintem ezek a hisztigépek a párkapcsolat teremtésre érették, hogy pl. egy nő se jönne össze ilyen alacsony pasival.
Nem kell velük foglalkozni.
Tini koromban lanykent annyi megaláztatást kaptam fiuktol, hogy sok év kellett, mire rendbe jött egy kicsit az egom (és végleg abbahagytam a fantáziálást arról hogy megölöm magam).
Persze nőkkel is voltak már kellemetlen élményeim, de ezek messze nem voltak olyan szadisták, és semmiből jövők.
Nem tudom, hogy melyik nem rosszindulatúbb. Gondolom mindenki azt tartja rosszindulatúbbnak akivel gondja volt, így nem lehet objektíven véleményt mondani.
A nők újabban a férfinak kinéző embereket gyűlöli.
Lehet, te ezért vagy nyerő.
Most nagyon menő ez az egyenlőségesdi, meg hasonló, a feminyomorékok dumája ez.
A nők 99%-a kisebbrendűségi komplexusban szenved, ergo egy férfinak kinéző tárgy lassan esélytelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!