Ti hogy látjátok a világot?
Azon kívűl h van benne egy pár igazán jó dolog benne azonkívül minősíthetetlen.
Vagy a karma ezt kompenzálja ?
Úgy látom h gyerekkorom óta bele vagyok kényszerítve egy rendszerbe ha tetszik ha nem itt a szabad akarat lehetőség se látom.Aztán az ember egész életében kényszermunka van ítélve. S elvárják ehhez jó pofát vágjon.
Figyelj
Sajnod a világ ilyen és neked kell megtalálnod benne amiért élni akarsz benne
Ezt a rednszer dolgot sosem értettem
Nyilván vannak kötöttségek de azért a helyzet sokkal jobb mint eddig bármikor volt a történelem során.
Tanulással munkával és szorgalommal anyagi javakat el lehet érni. Sokaknak ez a boldogság. Van akinek viszont egy pohár forró tea a teraszon az esőben is boldogságot jelent.
Van akinek a párja vagy a gyermekei.
Ne a rendszerre és rosszra koncentrálj
Koncentrálj a jóra. A te jódra. Amit találj meg magadnak.
# 3
Egyikünk se élt teszem azt 300 éve, de én nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem volt sokkal boldogabb a természetközelibb, egészségesebb, nem mesterséges, nem másiknak profitot hajszoló (vagy legalábbis nem olyan mértékben), nem tömegnyomoros élet.
Igen, nem volt kényelmes - a kényelem nem minden; meg korán haltak. De nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem volt sokkal boldogabb.
# 4
Bármikor kitörhet és szerintem lesz is, ha nem is atom, de valami durva.
Annak, hogy van mit enni, hadd ne örüljek.. Egyébként az én esetemben pl nem sokáig.
Hogy meleg van télen, az az egyik civilizációs probléma. Nem kellene szétcsszni a szervezetünket azzal, hogy 26 fokban szaunázunk télen.
Világbéke...
Egészség...
Szeretet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!