Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan filmeket/soroza...

Tudnátok olyan filmeket/sorozatokat ajánlani amik megváltoztatták hogyan látjátok a világot?

Figyelt kérdés
Nekem pl. Westworld, Pi élete, Sense8, Az élet háza, Egy különc srác feljegyzései, 13. emelet.

2019. okt. 11. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

- Manifest - Durva belegondolni, hogy mi történne egy ilyen helyzetben, nagyon elgondolkodtató szerintem.

- 13 okom volt

- Visszatérők (The 100)

- Gypsy

- Rejtjelek

Bár én az a típus vagyok, hogy bármin el tudok morfondírozni ami megragadja az érdeklődésem.

2019. okt. 11. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam a Westworld nagyon berakta a kaput.
2019. okt. 11. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Sorozatok:

Euphoria

Unbelievable

13RW

The Haunting of hill house (rossz látni, hogy egy tragédia, milyen hatással lehet ránk évek múlva is...)

This Is Us

Manifest

Filmek:

Beautiful boy

2019. okt. 11. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondhatnám a Mátrix-ot vagy az 13. emeletet, a Csúcshatás-t, a Nagy kékség-et, a Pillangóhatás-t, a Lucy-t, a Veszett a világ-ot, a Lány kétszer-t, de ezek a filmek csak elgondolkoztattak, nem bizonyítanak semmit, nem nézek máshogy a világra ettől.

Ami viszont tényleg az igazi leplezetlen arcát mutatja be az életünknek az pl. az Amerikai szépség, ami az egyik kedvencem.

2019. okt. 11. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

A "megváltoztatta" kicsit erős... Inkább azt mondanám, hogy az alábbi filmek elgondolkodtattak:

Száll a kakukk fészkére

Amerikai szépség

Rekviem egy álomért

Az őrzők

Ádám almái

Mechanikus narancs

Amerikai história X

John Malkovich menet (ez kicsit kilóg a sorból, mert nem túl komoly film, de ezért itt hagyom)

A vágy titokzatos tárgya

A hullám

Donnie Darko

Funny Games

Goya kísértetei

A belső tenger

Melankólia

A vadászat

2019. okt. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!