Hasonló sorozatokat keresek mint a? (többi lent)
Grace Klinika- sok benne a műtét de van benne sok magánélet is. Most jár a 16.évadnál.
A Rezidens- nem rossz de a műtétirész csekélyebb mint a sürgi v egyéb osztály munkája. 3 évadnál jár
New Amsterdam- ott inkább a problémákra fokuszál nem pedig a műtétekre orvoslásra de sztem nem rossz sori. Szintén harmadik évadnál jár a sorozat
Vészhelyzet. Örök klasszikus. Sürgi osztály mindennapjait mutatja be. Bár műtétek nem sokvan benne de a sürgősségi munkát eléggé részletesen bemutatja. 15 évados a sori. Kicsit régi hisz vmikor 90 után kezdték el de én pl sok kifejezést tanultam és nagy hatást gyakorlolt rám.
Medicopter 117- német sorozat. Ő se mai példány. 7.évados és egy mentőhelikopter bázisán lévő emberek életét mutatja be. Látványos helyek látványos bevetések stb.
Vészhelyzet Los Angeles- vészhelyzetre hasonlító sorozat új kiadásban. Sajnos csak egy v két évad van szinkronizálva.
Én ezeket nézem. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!