Milyen sorozatokat tudnátok ajánlani ami a misztikus-nyomozgatós kategóriába tartozik bele?
Figyelt kérdés
nagy x-akták fan vagyok, nagyon szeretem az ilyen misztikus-ufós-démonos-természetfeletti-sci-fi-nyomozós filmeket és sorozatokat, viszont erre csak néhány hete jöttem rá, és tippek ötletek kellenének a témában :)2019. szept. 28. 21:20
3/9 anonim válasza:
Rejtélyes Igazságok Sorozata (Beyond Belief: Fact or Fiction)
5/9 anonim válasza:
Twin Peaks, szerintem kötelező, ha tetszik ez a téma, ráadásul nincs is sok epizód, így viszonylag gyorsan végig lehet nézni.
6/9 anonim válasza:
A Dresden-akták
A Küszöb
Constantin
Y-akták
Millennium
7/9 A kérdező kommentje:
1. durva de miközben leírtam a kérdésemet, pont abba a sorozatba kezdtem bele.. tényleg eszméletelnül jó sorozat a témában :)
A többieknek köszönöm a válaszokat! :)
2019. szept. 28. 23:05
8/9 anonim válasza:
Köszönöm, el is felejtettem, mennyire rá voltam erre függve.
Constantine
Supernatural
Buffy, the Vampire Slayer
Doctor Who
Chilling Adventures of Sabrina
The Twilight Zone
Stranger Things
Person of Interest
Warehouse 13
Twin Peaks
Millennium
Fringe
Grimm
Miracles
Gravity Falls (ha nem zavar, hogy animációs, de ettől függetlenül nagyon jó)
Mr Robot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!