25-30 év közötti felnőttek, hol tartotok az életben?
# 6 a szocfóbiádat és egyéb szorongásaidat suicid öngyilkos hajlamodat kihagytad amiket szépen az évek írtál magadról.
Ezeket sikerül helyrehozni végül ?
Van néhány olyan dolgom, amik miatt irigyelnek, de ezeket kaptam/örököltem.
- Rengeteg pénzem fogyott 24 éves korom óta,
- Lediplomáztam és elvégeztem hozzá pár tanfolyamot, de nem sikerült benne elhelyezkednem
- Eddig irodai adatrögzítő, adminisztrátor voltam, jelenleg annak se kellek
- Most próbálom átképezni magam, rengeteget tanulok, túlhajszolt vagyok, főleg lelkileg hulla fáradt, de a remény kevés.
- Az emberek kezdenek egyre kevésbé hinni nekem, egyre magányosabb vagyok
- Párkapcsolat sehol
- Lelkileg és idegileg teljes roncs vagyok
- Perpill munkám sincs
Csak annyira vagyok karrierista, hogy legyen egy stabil munkám illetve nekem a nettó 200 ezres fizetés már extramenőnek számít.
Amit eddigi életemben elértem, az több százezer Ft mínusz és idegileg végem.
Szia!
Igen még itthon élek. Sajnos nem keresek olyan jól, hogy elköltözzek itthonról. Se pàrkapcsolatom se gyerekem nincs.
Van 2 szakmàm de nem megyek velük semmire. Van egy munkahelyem ahol elvagyok de nem a legjobb. Arra elég,hogy mindent megvegyek ami kell és ennyi.
Nem.így képzeltem el az életemet gyerekként.
27/N
# 15
Kitartást!Harminc fele már jobb lesz. :) Fordul a kocka, majd akiknek hú dejó huszas éveik voltak (házasság, menő munka, bulik stb) majd beüt a krach harminc után :D Ilyen az élet, hullámvasút. egyszer fent egyszer lent. Nekünk erősnek kell lennünk és jön a megváltás testvérem! Sok szerencsét és sikerekben nőkben gazdag életet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!