Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell mindenből a legolcs...

Miért kell mindenből a legolcsóbbat venni?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerős családban mindig mindenből a legolcsóbbat veszik. Dolgozik anyuka és apuka is, a gyerek 13 éves.

Volt, hogy összefutottunk a boltban, és néhány sor erejéig együtt vásároltunk. Sört is vették egy fél rekesszel 89 Ft-ért, üdítő helyett bolero port, minden másból saját márkást.

Öltözékben minden kínai boltos vagy piacos. Egyszer meg akarták venni az egyik régi fúrógépem, mondtam, hogy 7000 ért viheti, rávágta hogy "hát olyan drágán?" Ne viccelek, ő ennyiért kettő újat vesz, egyébként is 1500-2000 re gondolt. Azt hozzá kell tennem, hogy ez egy prémium kategóriás fúrógép, használt, de semmi különösebb baja nem volt, újonnan 35 körül volt.

Nyaralni sosem mennek csak a 20-25 km re lévő strandra, oda is azért mert ott 1500 a napi jegy, és fele annyi mint itt.

Kaját is visznek, busszal mennek, tehát az egész nap kB. 10 ezerből meg van. Van kB. 3-4 medence, de ők reggeltől kB. zárásig kint vannak.

Nem értem ezt. Annyit tudok, hogy nem minimálbéren vannak. Feleségével együtt 350-370 körül visznek haza, valahogy így beszéltük kB. fél éve.

Miért ennyire spórolósak? Egyszer amikor átjöttek Heinekent adtam nekik, ők pedig nézték "prémium quality, nem semmi, jó drága sör, én száz alatt veszem darabját a Tescoban, ugyanilyen, csak a doboza más". Tehát még kioktatják a másikat.

2019. okt. 23. 20:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
#19-es. Marhára nem érdekel, elhiheted. De te csak vedd meg ugyanazt a sz*rt, mint amit én eszek, csak drágábban. Te dolgod. :) Hozzáteszem, a hús, amit eszek saját nevelés, mert azon is spórolok, a tápjuk egy részét magam termelem, de a táposnál sem drága. Gondolom, nagyon egészségtelen a saját nevelésű állat... A többi terméknél pedig nincsenek szinte minőségi eltérések. Pl ott vannak a Bonduelle termékek, amik elég drágák. Tudod mi van benne? Én igen, mert dolgoztam ott. Nem is veszem meg :)
2019. okt. 23. 22:53
 22/27 anonim ***** válasza:
37%

Aki Magyarországon dolgozik még mindig, az olcsón adja saját magát.

Akinek fontos a jó minőség és a pénz, az már rég elment.

2019. okt. 23. 23:02
 23/27 anonim ***** válasza:
36%
Én az egyik legnagyobb élelmiszeripari cégnél dolgozom, az olcsó sajátmárkás az nem ugyanaz a minőség, mint a drága. És a konzervben is pontosan tusom mi van, gyártunk mi is.. De egyed csak az olcsó sz.rt, nekted gyártjuk
2019. okt. 23. 23:26
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Hetente megkérdezed ugyanezt. Nem unod? Mi igen...
2019. okt. 23. 23:33
 25/27 anonim ***** válasza:
75%
Mi közöd van hozzá? Miért turkálsz mások zsebében?
2019. okt. 24. 09:10
 26/27 anonim válasza:
100%
Igen 21-es, mondd, mondd meg a tutit! Mi van a Bonduelle termékekben? Mondjuk nem fogyasztok konzerveket,de attól nem árt az infó.
2019. okt. 24. 19:08
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy se tudja megmondani, sori munkások csak csomagolnak. De nem lehet más, mint vmilyen zöldség (kukorica, borsó etc), cukor, víz és só. Nyilván egy IFS szabvánnyal rendelkező cég mást is beletesz ezeket kívül, anélkül, hogy feltüntetné, persze, hogyne :)
2019. okt. 24. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!