Hány ezer forintból lehet kijönni ha mindenből a legolcsóbbat és csak a legszükségesebbeket vedd meg hogy ne éhezz?
Sok mindentől függ:
Van-e saját lakás, vagy albérletbe kell menni?
Van-e hitel, ha van saját lakás?
M.O melyik városában/melyik térségében?
Én albérletben élek a barátnömmel.
Az albérlet rezsivel együtt Havi 80 télen nyáron 70.
Ezen kivül kb költünk havi 120-160-t minden másra. (vezetjük is hogy mit mire, bontást is tudnék adni)
Igy kb én egyedül 100-120-ból jövök ki.
Persze ebben benne vannak azok, hogy járunk étterembe és 2-3 havonta 4 csillagos hotelba pihenni, sportolunk (tenisz, edzés, télen sielés).
Jól keresünk mindketten. (együtt a bevételünk 450 körül van igy 200 havi megy megtakarításba)
Én ebben a hónapban eddig egész pontosan 104,312 ft-ot költöttem.
Ebben nincs benne még sem a lakhatás, sem a rezsi.
Az meg relatív. hogy ki mennyiből tud megélni... Egy 45 kilós nő, aki ráadásul mondjuk felszolgáló és tud benn csipegetni a munkahelyén lehet 15e-t sem költ kajára. Míg egy 120 kilós megtermett férfi aki fizikai munkát végez lehet a legolcsóbb kajából is megeszik 40-50e-t egy hónapban.
Aztán az is kérdés, hogy kinek mi a legszükségesebb...
Irigyellek benneteket, a mi bevételünk 360.000 ft/hó, és hó végére elmegy minden. Igaz, mi 4-en vagyunk.
Azért megvan minden, meg néha megyünk étterembe is, de nem érzem, hogy dőzsölnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!