Te hogy döntenél? Előtted egy ember és egy kutya és csak az egyiket tudod megmenteni. melyiket mentenéd meg?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy milyen ember vagy kutya.2019. okt. 20. 13:38
31/38 A kérdező kommentje:
Na látom sok az állatkinzó az országban.
Én inkább szétverném egy ember fejét mint egy németjuhásztét.
2019. okt. 21. 14:30
32/38 anonim válasza:
Te kérdező, szerinted az ember nem állat? Csak érdekel mit gondolsz erről így állatkínzónak nevezve másokat, miközben te emberek fejét vernéd szét.
33/38 A kérdező kommentje:
Jó,akkor pontosítanom kell.
A kutya faj hány háborút indított országok ellen?
mert az emberi több százat.
A kutya faj mikor írtotta egymás hülye indokok miatt?
Az emberi 2.világháborút is csinált.
A kutya faj mikor akart téged megkínozni,negölni?
Az ember a kutyák nagy részét megkínoza sőt még is eszipl kína.
Ezek után a kutyaélet az többet ér az emberéletnél.
2019. okt. 21. 14:41
34/38 anonim válasza:
Nem látom hogy miért érne többet. Azért ne hasonlítsuk már az embereket a kutyákhoz. Emberek vagyunk, természetes (lenne) hogy egy vészhelyzetben saját fajunkat részesítjük előnyben. Amennyiben valakinél nem így van, akkor elég nyilvánvaló hogy a személy értékitéletével bizony gondok vannak. Egy kutya mindig "csak" egy kutya marad. Bizonyos tekintetben semmivel sem több mint bármilyen haszonállat.
35/38 anonim válasza:
Tényleg ne hasonlítsunk, a kutyát sokkal jobban lehet szeretni egy embernél, én legalábbis jobban szeretem őket mint a legtöbb embert.
36/38 A kérdező kommentje:
Igen az ember is állat,a legrosszabb fajta.
2019. okt. 21. 20:33
37/38 anonim válasza:
Nem kívánok senkinek sem rosszat.
De ha azok akik a kutyát mentenék meg,mit éreznének ha az ember helyébe lennének?
38/38 anonim válasza:
Én azon csodálkozok, hogy valakinek ez kérdés, nálam egyértelmű hogy a kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!