Gondoltál már arra, hogy egyszer te is megöregszel és egy gyermektelen idős ember milyen kiszolgáltatott?
A mai gyerekekbe belegondolva, sok jóra nem számíthatnak a szüleik, majd ha egyszer megöregednek, vagy már "meg is tették".
Legfeljebb arra, hogy majd sorban állnak a nem létező örökségükért
Nem kiszolgáltatott. Miért lenne az? Ha azt a pénzt amit más beleöl mondjuk 2 gyerekbe (fejenként minimum 20 mft) szépen félreteszi idős korára akkor semmi gondja nem lesz ,vígan megél,fogad profi ápolót,ha beteg ,vagy befekszik valami magánklinikára .
A gyerek meg nem garancia semmire, lehet felé se néz és csak a halálát várja vagy rá is segít kicsit. Megy mindig lejmolni ,lehúzni az öreg szüleit ,rálőcsöli az unokákat amíg eljár bulizni.Bedugja öregek otthonába,aláirat a szenilis papával akármit, aztán lesi az örökséget.
Meg eleve én el sem várnám ,hogy a gyerekem akinek már mondjuk saját családja van majd az én szaros seggemet törölgesse,meg tutujgasson. Én érezném magam nagyon kellemetlenül.
Nekem négy (felnött) gyerekem van, igen jó a kapcsolatunk, de ennek ellenére jóformán nem találkozunk, mert messze élnek.
Hiába öregszem meg, nem lesznek mellettem, mert nem megoldható, szóval semmivel sem vagyok másabb helyzetben, mintha nem lenne gyerekem - legalább is ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!