A cápa tényleg csak akkor támad, ha vizes az ember bőre?
Persze, szokta is, a kádcápa az nagyon agresszív.
A leghelyesebb úgy fürödni, hogy ne legyen vizes a bőröd.
Nem árt az elővigyázatosság ilyen ügyekben.
Sivatagban lehet, hogy ritka, de hegyen például előfordul. Olvastam a Blikkben, hogy:
- Cápatámadás a hegyi kolostorban! - meg
- Sokáig marcangolta áldozatát a hegyi cápa! - aztán
- A fürdőben támadt az áldozatára a fenevad! - alcímként:
- Segítség, Cápa - sikoltotta az apáca. Majd a riport feltárja a rettenetes részleteket:
- Éppen a zuhanyból jöttem, amikor se szó, se beszéd, rám rohant, letepert, majd a nyakam harapdálni kezdte.- Lihegte feldúltan a szerencsétlen nő.
- Aztán ki is szívta, majd egyre lejjebb vándorolt, végül már a melleimet harapdálta, majd megerőszakolt az átkozott! -
- Szörnyű lehetett.- sajnálkozik a riporter.
- Igen, borzalmas volt, különösen amikor abbahagyta - mondja elkeseredetten a kolostor főnöknője, -pedig először, amikor a vad, fogait meresztő cápára pillantottam, az izmos állkapcsokra, akkor nem gondoltam volna, hogy fél óráig sem tart majd az egész. -
Ritka Árpád, a visszaeső bűnöző, aki a mellére egy hatalmas cápát tetováltatott éppen a kolostor kifosztását tervezte, amikor találkozott leendő áldozatával - A holdfényben megcsillant a vizes bőrén a selymes fény és nem tudtam ellenállni - vallja be a gonosz betörő.
Nem hiába mondja az apáca: - veszedelmes, mint a cápa! -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!